Sherlock Holmes: The Awakened Remake Duyuruldu

Senaryo da yeniden yazılacakmış...

Ukrayna menşeli oyun geliştiricisi Frogwares, yaptığı açıklama ile Sherlock Holmes: The Awakened Remake duyurusunda bulundu. Detaylar haberimizde. 


İlginizi Çekebilir: Star Wars: Knights of the Old Republic Remake Sıkıntı Yaşıyor Olabilir


2007 yılında satışa sunulmuş olan oyunda, Sherlock Holmes ve yardımcısı Dr. John H. Watson’ın Cthulhu Mitosu ile bağlantılı bir dizi tuhaf kayboluşları araştırmaya başlıyorlardı. Ne var ki olaylar kısa bir süre içerisinde Cthulhu’ya tapan ve antik bir kehaneti gerçekleştirmek isteyen bir tarikat ile bağlantılı olarak komplolar ağına dönüşüyordu. Bize düşen ise, dünyanın dört bir yanına giderek, bir yandan tarikatı durdurmaya çalışır iken bir yandan da gerçeklik ile doğaüstüyü birbirinden ayırmak olacak. 

Sherlock-Holmes-The-Awakened_2022_07-28-22_001-1920x1080

Sherlock Holmes: The Awakened Remake Geliyor

Kronolojide Sherlock Holmes: The Mystery of the Mummy ve Sherlock Holmes: The Case of the Silver Earring oyunlarının öncesinde geçen Sherlock Holmes: The Awakened, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One ve Xbox Series için yeniden yapımı olacak ve senaryosu da büyük ölçüde yeniden yazılacak. Bununla birlikte, oyunun son prodüksiyon fonlarının sağlama alınabilmesi için bir Kickstarter kampanyası da planlanıyormuş. 

İlk fragmanın ve oynanış mekanikleri hakkında daha fazla bilgi Kickstarter kampanyasının başlaması ile verilecek iken, Frogwares da ne yönde değişikliklerin yapılacağını liste olarak yayınladı: 

Exit mobile version