Sherlock Holmes: The Awakened Oynanış Fragmanı

Bakalım oynanış kısımları nasıl olacak?

Sherlock Holmes The Awakened Oynanış Fragmanı

Hem geliştirici hem de yayıncı konumunda bulunan Frogwares, yeni Sherlock Holmes: The Awakened fragmanı ile karşımıza çıktı. Önümüzdeki sene çıkması beklenen oyunun oynanış mekaniklerine bakış attığımız fragmanın detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Wanted: Dead için Otuz Dakikalık Oynanış Videosu


Bir süre öncesine kadar HD Remastered, Definitive Edition, Redux veya geliştirici ile yayıncının oyuna uyumlu olarak seçtikleri isimler altında yenilenmiş versiyonlar karşımıza çıkarken, artık eski oyunların yeniden yapımları ile karşılaşmaya başladık. 2008 yılında çıkmış olan Sherlock Holmes: The Awakened da bu akımın bir yenisi olacak.

PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Switch Xbox One ve Xbox Series için geliştirilen ve 2023 yılının Şubat ayı içerisinde satışa sunulması beklenen oyun için, Frogwares tarafından ilk oynanış fragmanı yayınlandı.

Bir buçuk dakikaya yakın olan fragmanda, geliştirilmiş karakter modellemerini, çevre tasarımlarını, senaryo boyunca ziyaret edeceğimiz mekanları ve Control oyunundakilere benzer garip mekan değişimli olaylarını görebiliyoruz. Ayrıca kilit açma, ipuçlarını değerlendirme ve olayları yeniden kurgulama mekanikleri de ekranımıza geliyor. Bizleri bir hayli gerilimli ve zorlu bir maceranın beklediğine şüphe yok.

Sherlock Holmes: The Awakened Konusu

Hikaye olarak bizi 1884 yılına götüren ve serinin ilk kez Cthulhu Mitosu ile birleştiği yeniden yapımda, Sherlock Holmes ve yardımcısı Dr. John H. Watson Avrupa bölgesi ve Birleşik Devletler genelinde yaşanan bir dizi tuhaf kayboluşları araştırılmaya başlayacaklar. Ne var ki bu araştırmaları, ikilinin yollarının Antik Tanrı’ya tapan karanlık bir tarikat ile kesişmesine neden olacak. Zamana karşı verilecek olan yarışta, bir yandan tarikatı durdurmaya çalışacak iken bir yandan da gerçeklik ile doğaüstüyü birbirinden ayırmaya çalışacağız.

Sherlock Holmes: The Awakened Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

 

Exit mobile version