Sherlock Holmes: The Awakened Çıkış Tarihi Duyuruldu

Özel sürümler de ortaya çıktı...

Sherlock Holmes The Awakened Çıkış Tarihi Duyuruldu

2007 yılında çıkmış olan oyunun yeniden yapımı olan Sherlock Holmes: The Awakened, geçtiğimiz ay içerisinde satışa sunulacaktı. Ancak Ukrayna ile Rusya arasında savaş nedeniyle sık sık sekteye uğrayan oyun için erteleme kararı alınmıştı. Frogwares tarafından yapılan duyuru ile yeni Sherlock Holmes: The Awakened çıkış tarihi sonunda açıklandı. Bununla birlikte, özel sürümler de ortaya çıktı.


İlginizi Çekebilir: Atlas Fallen Çıkış Tarihi Duyuruldu


Sherlock Holmes: The Awakened Çıkış Tarihi Ne Zaman?

Hem geliştirici hem de yayıncı konumunda bulunan Frogwares, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One ve Xbox Series için geliştirilen oyunun 11 Nisan 2023 Salı günü satışa sunulacağını söyledi.

Hatırlayacağınız üzere, bir önceki haberimizde, geliştiricinin de bilgilendirmesi ile içeriğin tamamlandığını sizlere aktarmıştık. Frogwares duyuruda, oyunun geliştirilme sürecinin tamamıyla bittiği ve başından sonuna kadar oynanabilir olduğunu da belirtti. Halihazırda cilalama aşamasına devam ediliyormuş.

Duyuruda yer verilen bir diğer detay ise, Sherlock Holmes: The Awakened’ın standart sürüme ek olarak iki özel sürümünün olacağı. Deluxe sürümü ekstradan altı yan görev paketi ve altı özel kıyafet içerecek. PC platformuna özel olan Premium sürümü ise, Deluxe sürümünün içeriğine ek olarak, dijital sanat kitabı ve müzik albümü ile gelecek.

Sherlock Holmes: The Awakened Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Sherlock Holmes: The Awakened Konusu

Hikaye olarak bizi 1884 yılına götüren ve serinin ilk kez Cthulhu Mitosu ile birleştiği yeniden yapımda, Sherlock Holmes ve yardımcısı Dr. John H. Watson Avrupa bölgesi ve Birleşik Devletler genelinde yaşanan bir dizi tuhaf kayboluşları araştırılmaya başlayacaklar. Ne var ki bu araştırmaları, ikilinin yollarının Antik Tanrı’ya tapan karanlık bir tarikat ile kesişmesine neden olacak. Zamana karşı verilecek olan yarışta, bir yandan tarikatı durdurmaya çalışacak iken bir yandan da gerçeklik ile doğaüstüyü birbirinden ayırmaya çalışacağız.

Exit mobile version