Senua’s Saga: Hellblade 2 Türkçe Dil Desteği ile Geliyor!

Biz Türk oyuncular adına bir güzel haber daha!

Senua's Saga Hellblade 2 Türkçe Dil Desteği ile Geliyor

Kingdom Come: Deliverance 2 sonrasında, bir müjdeli haber de Microsoft tarafından geldi. Senua’s Saga: Hellblade 2 Türkçe dil desteği ile satışa sunulacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Kingdom Come: Deliverance 2 Türkçe Olarak Çıkacak!


2019 yılının The Game Awards şovunda duyurulmuş olan Senua’s Saga: Hellblade 2, 21 Mayıs 2024 tarihinde sadece dijital olarak satışa sunulacak. Hikaye olarak selefi ile eş değer uzunluğa sahip olacağı söylenen devam oyunu ile ilgili olarak biz Türk oyuncular açısından mutluluk verici bir gelişme yaşandı.

Senua’s Saga: Hellblade 2 Türkçe Dil Desteği ile Çıkacak

Bilhassa ilk oyunun ardından, Senua’s Saga: Hellblade 2 için de bir Türkçe dil desteğinin olup olmayacağı merak ediliyordu. Düne kadar ortada net bir bilgi yok iken, güncellenen Steam sayfası ile devam oyununda desteklenecek yirmi yedi dil ortaya çıktı. Ne mutlu ki içinde bizim dilimiz de bulunuyor. Dublaj olmayacak olsa da, arayüz ve altyazı olarak Senua’s Saga: Hellblade 2’yi Türkçe olarak oynayabileceğiz.

49.99 USD fiyat etiketi ile PC ve Xbox Series için satışa sunulacak olan oyunun ilk günden he iki platform için de Game Pass kütüphanesine ekleneceğini bir kez daha hatırlatalım. Hikaye olarak 10. yüzyılın Viking İzlanda topraklarına yolculuk edecek ve Senua karakterinin sevdiklerinin ölümüne neden olan Kuzeyliler ile mücadelemizi sürdüreceğiz. Bununla birlikte öfke ile dolmuş yol arkadaşları ile değil, aynı zamanda yeni karakterler ile de karşılaşacağız. Bu karakterlerin arasında, ana karakterimizin özel bakış açılarını benimseyenler olacağı gibi benimsemeyenler de olacak.

Son olarak, Xbox Series versiyonunda herhangi bir grafik modu seçeneği sunulmayacak ve 30 FPS kilitli olarak oynanabilecek. Bu da demek oluyor ki, sadece PC versiyonunda 60 FPS desteği olacak.

Exit mobile version