Sea of Thieves Steam Üzerinde Yayınlanacak

Sea of Thieves Steam ile oyuncularla buluşacak.

Sea of Thieves Steam

Microsoft yaptığı açıklamayla Sea of Thieves Steam haberlerini doğruladı. Sea of Thieves Steam versiyonuna sahip olacak oyuncular Xbox One ve Windows Store platformlarından oynayan oyuncularla birlikte oynayabilecekler. Sea of Thieves’in Steam sayfası platformdaki yerini şimdiden aldı.


İlginizi Çekebilir: The Last of Us Part 2 Ertelendi!


Sea of Thieves Steam üzerine ne zaman yayınlanacak?

Xbox Wire yayınladığı habere oyun için belirlenen bir çıkış tarihi yada fiyat eklemedi. Yapılan açıklamada oyunun Xbox One ve Windows Store kullanıcılarıyla birlikte oynanabileceği belirtildi. Oyun için oluşturulan Steam sayfasında çıkış tarihiyle ilgili olarak şu anda “Yakında” bilgisi mevcut.

Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında Microsoft bazı Xbox Game Studios,  Gearf of War 5 ve buna benzer diğer oyunların PC’ye gelebileceğini duyurmuştu. Şirket amaçlarının PC pazarında geniş kitlelere ulaşmak olduğunu belirtmişti.  Şu an itibariyle Microsoft’la bağlantılı 20’den fazla oyun PC’de oyuncularla buluşuyor Bu oyunlar arasında Ori and the Will of the Wisps ve Halo: The Master Chief Collection gibi önemli yapımlarda mevcut.

Rare Studios’un deniz macerası oyununa daha önceden Microsoft Store veya Xbox Play Anywhere özelliğiyle ulaşılabiliyordu. Yani Xbox konsolonuzdan oyunu satın aldıysanız aynı zamanda PC’den oyuna erişmeniz mümkün kılınıyordu. Oyuna aynı zamanda aktif aboneliği bulunan oyuncuların Xbox Game Pass PC kütüphanesinden de erişilebiliyordu.

Microsoft’un Play Anywhere hizmeti geçtiğimiz yıllar içinde platforma özel oyun “mantığını” yok saymıştı. Bir çok platform özel oyun diğer platformlara çıkarak oyuncularla buluşmuştu. Buna en iyi örnek Ori and the Blind Forest Definitive Edition ve Cuphead’in Nintendo Switch’e çıkması olabilir.

Sea of Thieves’in Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

 

Exit mobile version