Sea of Thieves PS5 Kapalı Beta Tarihi Duyuruldu

Isınma turu başlasın...mı?

Sea of Thieves PS5 Kapalı Beta Tarihi Duyuruldu

Rare tarafından yapılan duyuru ile Sea of Thieves PS5 kapalı beta tarihi ortaya çıktı. Eğer oyunu çıkışından önce denemeyi istiyorsanız, bu fırsatı kaçırmayın. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Sea of Thieves PS5 Ön-Siparişleri Dikkat Çekiyor


Şubat ayında gerçekleştirilen özel bir yayın ile PlayStation için de yayınlanacak olan birinci parti Xbox oyunları duyurulmuştu. İlk etapta Pentiment, PS4 ve PS5 kullanıcıları ile buluşmuştu. Geçtiğimiz ay Hi-Fi Rush oyunun da PS5 için yayınlanmasının ardından, sırada Sea of Thieves var. Rare tarafından yapılan duyuru ile 30 Nisan 2024 Salı günü, devasa bir açık dünyası olan korsancılık oyunu Sony konsolunun kullanıcıları ile buluşacak. Ne var ki öncesinde bir kapalı beta testi gerçekleştirilecek.

Sea of Thieves PS5 Kapalı Beta Tarihi Ne Zaman?

Geliştirici Rare tarafından yapılan duyuruya bakılırsa, Deluxe ve Premium sürümlerini ön-sipariş ile alanların katılımda bulunabilecekleri kapalı beta testi 12 – 15 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek. Her ne kadar kaydedilen aşama tam sürüme aktarılacak olsa da, kupalar kapalı olacak. Bunun yanı sıra, Korsan Mağazası (Pirate Emporium) erişimi sağlanamayacak ve sadece diğer PS5 kullanıcılarıyla birlikte oynayabileceğiz.

Beta sırasında ayrıca Sezon 11’in parçası olarak Şöhret (Renown), oyun içi kredi ve kozmetikler kazanabilecek ve ilk günden kullanabileceğiz. Katılımda bulunan oyunculara, Sezon 12’ye sayılacak on Şöhret kademesi hediye edilecek.

Exit mobile version