Saints Row The Third Remastered Duyuruldu!

Elimizde patlatılacak bir şehir var John.

Saints Row The Third Remastered Duyuruldu

Deep Silver tarafından geliştirilen ve 2011’de çıkan aksiyon macera oyunu Saints Row The Third, remastered versiyonu ile tekrar geri dönüyor. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Bu Hafta Çıkacak Oyunlar! (6-12 Nisan 2020)


Saints Row The Third Remastered Geliyor

Deep Silver ve Volition ortaklığında geliştirilen SR: The Third Remastered, 22 Mayıs’ta PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store üzerinden resmi olarak çıkışını gerçekleştirecek. 249 TL’den Epic Games Store‘da ön siparişe açılan yapım, bugüne kadar çıkan tüm DLC paketlerini de beraberinde sunuyor.

Remastered; yenilenmiş görsel efektler, ışıklandırmalar, dokular ve karakter modellemeleri ile gelişmiş grafikler sunacak.

Seks, uyuşturucu ve silah batağında boğulan günah şehri Steelport’a tekrar hoş geldiniz. SR: The Third Remastered, sana güçlerinin zirvelerindeyken Saint’leri kontrol etme ve bu güçlerle neler yapabileceğini gösterme şansı veriyor. Bu senin şehrin. Senin kuralların geçerli.

Stilwater’ı ele geçirdikten yıllar sonra Saints ayakkabıları, Saints enerji içecekleri ve sana yakın bir mağazadan bulabileceğin Johnny Gat oyuncak biblolarıyla birlikte Third Street Saints, sıradan bir sokak çetesinden tanınmış bir markaya evrildi. Saint’ler Stilwater’ın kralı olsa da bu kavuştukları ün dikkatleri üzerlerine topladı.

Tüm dünyada piyonları olan efsanevi suç derneği Syndicate, gözlerini Saint’lere dikti ve haraç talep etmekte.
Syndicate’e diz çökmeyi reddederek, bir zamanlar gururlu bir metropolken Syndicate hakimiyetinde zorluklarla mücadele eden bir günah şehrine dönüşen Steelport’a savaşı getir.

Bir tankla serbest düşüş yap, bir Meksika güreşçi çetesine uydudan hedeflemeli hava saldırısı düzenle ve iyi eğitilmiş bir askeri güce karşı savaş. En garip oynanış hikayelerine sahip bu oyunda her şey mümkün.


Peki ya siz Steelport’a geri dönmeye hazır mısınız? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar bölümünden bizlere aktarmayı unutmayın.

Exit mobile version