Saints Row için 30 Dakikalık Işın İzlemeli Oynanış Videosu

Yeni oyun ile buluşmaya bir aydan az kaldı...

Saints Row için 30 Dakikalık Işın İzlemeli Oynanış Videosu

GamesCom 2021 fuarında duyurulmuş olan serinin yeni oyunu, 23 Ağustos 2022 tarihinde PC (Epic Games Store), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulacak. Bu ay içerisinde geliştirilme süreci tamamlanmış olan Saints Row için yarım saatlik bir oynanış videosu yayınlandı. 4K çözünürlükte ışın izleme desteğiyle kaydedilmiş olan videoyu kaçırmamanızı öneriyoruz.


İlginizi Çekebilir: Saints Row Özelleştirme Sistemi Çok Detaylı Olacak


Hikaye olarak yeni bir kadro ile hayali Santo Ileso’da geçecek olan yeni oyunda, şehir her biri farklı oynanış deneyimi sunacak Los Panteros, The Idols ve Marshall olmak üzere üç çetenin kontrolü altındadır. Bize düşen ise, kendi içinde dokuz bölgeye ayrılan Santo Ileso’yu araba, bisiklet, uçak, helikopter, VTOL, go-kart ve hatta wingsuit bile kullanarak savaşarak bu çetelerinden kontrolünden kurtarıp da kendi suç imparatorluğumuzu oluşturmak olacak.

Saints Row için Yayınlanan Yeni Videoyu Kaçırmayın

Çıkışına bir aydan az bir zaman kalmış olan Saints Row için yarım saat uzunluğunda yeni bir oynanış videosu ortaya çıktı. Gaming Surface Youtube kanalı üzerinden yayınlanan video, RTX 3090 ekran kartlı bilgisayar üzerinde oynanan dört saatlik ön-bakış sürümünden alınan kesitler ile oluşturulmuş ve yan içerikler, araba takip sahneleri, çatışma ve dahası gösteriliyor.

Şu an için geliştirici stüdyo tarafından ışın izlemeli gölgelendirme, küresel aydınlatma veya yansımalar ile ilgili daha başka Işın İzleme efektinin eklenip eklenmeyeceği söylenmemiş olsa da, ortam örtme efektinin olacağını belli oluyor.

Yeni oyun, seride gelmiş geçmiş en detaylı araç özelleştirme ve karakter yaratma sistemini sunacak. Karakter tarafında vücut, yüz, saç ve kıyafet kapsamında The Boss’un dış görünüşünü değiştirebileceğiz. Bununla birlikte ana karakterimiz için, önceki Saints Row’lara göre daha fazla farklı ses seçeneği olacak. Son olarak, kooperatif desteği ile satışa sunulacak olan yeni oyunun çapraz platform desteğinin olmayacağı onaylandı.

Exit mobile version