Sackboy: A Big Adventure PC Duyurusu Yakın Olabilir

Heyecan verici yeni bir gelişme yaşandı!

Sackboy: A Big Adventure, Returnal ile PC için yayınlanacak olan sıradaki PlayStation oyunu olacakmış gibi görünüyor. SteamDB sayfasında yeni bir güncelleme söz konusu oldu. Bu da, beklenen duyurunun yakın olduğuna işaret ediyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu PC Tarihi Duyuruldu


Sony Interactive Entertainment cephesinin PC platformuna iyiden iyiye yaklaştığını artık bilmeyenimiz yoktur. PlayStation sayfasında bu platforma özel bir sayfa açmış olan Japon teknoloji devi, 2025 yılına kadar birinci parti stüdyoların oyunlarının üçte birini Epic Games ve Steam mağazalarından da yayınlama planı ile ilerliyor.

Önümüzdeki dönemde Marvel’s Spider-Man: Miles Morales ve The Last of Us Part 1 ile buluşacak iken, henüz resmiyet kazanmamış olan Returnal ve Sackboy: A Big Adventure oyunları ile ilgili söylentiler de duymuştuk.

Ekim ayı içerisinde, SteamDB sitesi tarafından Sumo Digital tarafından geliştirilen oyununun Steel PC kod adıyla mağazanın veri tabanına eklenmiş olduğunu fark edilmişti. Bunun en büyük kanıtı ise, içeriğinde Marmalade Content detayıydı. Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz sene yaşanan büyük GeForce Now sızıntısında, yayınlanan listede Project Marmalade vardı ve sonradan bunun Sackboy: A Big Adventure olduğu doğrulanmıştı.

Sackboy-A-Big-Adventure-inceleme

Sackboy: A Big Adventure PC için de Geliyor

Bugün Video Games Chronicle tarafından SteamDB sitesinde tespit edilmiş olan yeni bir detaya göre, Steel PC sayfasına bir ikon eklenmiş. Bu ikonun Sackboy karakterinin ta kendisinin olması, söylentileri dolaylı yoldan onaylamış oldu diyebiliriz. Bununla birlikte, yakın bir zaman önce dil desteğinin de eklenmiş olduğuna işaret ediyor ve bu da genellikle oyunun satışa sunulmasından önce yapılan son eklemelerden bir tanesi oluyor. Diğer bir deyiş ile macera oyununun çok yakın bir zaman içerisinde PC için de duyurulacak gibi görünüyor.

Son olarak, Haziran ayı içerisinde Reddit üzerinden yayınlanan bir gönderi ile Sumo Digital tarafından geliştirilmiş oyunun, PC platformuna Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu sonrasında çıkacağına ve ışın izlemeli gölgelendirmeler ve ışıklandırmalar, DLSS ve DualSense desteğinin olacağına işaret edilmişti.

Exit mobile version