Rockstar Games Bully 2 Projesinin Fişini Çekmiş Olabilir

Ortaya çıkan yeni rapor bizleri üzüyor...

Rockstar Games Bully 2 Projesinin Fişini Çekmiş Olabilir

Rockstar Games Bully 2 projesinin ipini kendi planlamaları doğrultusunda çektiği söyleniyor. Game Informer tarafından yayınlanan rapor, ilginç bilgileri de ortaya koyuyor. Yeni Bully oyunu ile ilgili olarak yaşananların detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: GTA: The Trilogy Sahiplerine Ücretsiz Oyun Müjdesi!


Hatırlayacağınız üzere yakın bir zaman önce Bully 2 hakkında yürekleri hoplatan yeni bir gelişme yaşanmıştı. Öyle ki, Tom Henderson tarafından aktarılan bilgiye göre, geçmişte üzerinde 12 – 18 ay boyunca çalışılan yeni oyunun geliştirilme sürecine devam edildiğine dair bir bilgi ortaya çıkmıştı. Hatta The Game Awards 2021 şovunda duyurulmasının kıyısından dönüldüğü de söylenmişti. Bunun en büyük dayanak noktasının ise bazı şanslı kişilerin mevcut versiyonu görmüş olmalarıydı.

Ancak Game Informer tarafından ortaya atılan yeni rapor ise kafaları biraz karıştırıyor. Öyle ki, tamamlanmasına oldukça yaklaşılan Bully 2 ile ilgili keyif kaçıracak gelişmeler yaşanmış gibi görünüyor. Ne var ki Rockstar Games konu ile ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadığı için, şu durumda kesin bir yargıya varmak mümkün değil diyebiliriz.

Rockstar Games Bully 2 Projesine Engel Mi Oldu?

Blake Hester tarafından hazırlanan ve geniş çaplı bir araştırmanın sonucu olan bu rapora göre, Bully 2 üzerinde çalışmakta olan Rockstar New England stüdyosunun alınan bir karar ile büyük ölçüde dağıtıldığı söyleniyor.

Eski adıyla Mac Dog Software olarak bilinen bu stüdyo, Amerika menşeli yayıncı tarafından satın alınmış ve isim değişikliğine gidilmişti. Bully oyununun Scholarship versiyonunu geliştiren Rockstar New England, yeniden yapım Bully ile ilgilenmesinin yanı sıra ikinci oyun için de birtakım yepyeni ve daha önceden görmediğimiz fikirlere sahipmiş. Mesela yeni yapay zeka ve buna bağlı olarak oyundaki karakterlerin daha önceden yaptıklarımızı hatırlamaları, her binaya girebilecek olmamız bunlardan birkaçı olacakmış.

Hester tarafından aktarılana göre düşünülen bu yeni özellikler, Red Dead Redemption 2’ye aktarılmış. Bunun yanı sıra, Rockstar Games tarafından geliştirici stüdyonun çalışanlarının Grand Theft Auto 4, Max Payne 3 ve Red Dead Redemption 2 dahil farklı farklı projelere yönlendirilmeleri ise Bully 2’ye odaklanmalarının önünü kesmiş.

Amerika menşeli yayıncının aldığı bu kararlar önemli Rockstar New England çalışanlarının stüdyo ile yollarını ayırma kararı almalarına yol açar iken, daha sonradan yaşanan işten çıkarmalar da Bully 2 oyununun gün yüzü görmesine engel olmuş gibi görünüyor.

Peki siz bu raporda yer verilen detaylar hakkında ne düşünüyorsunuz? Her şeye rağmen, gelecekte yeni bir Bully 2 oyunu görür müyüz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version