Riot’un Oyunu Project A Gerçek İsmini Bulmuş Olabilir

Project A de iyi gözüküyor sanki..

project-a-valorant-ismi

Project A, 2019’un sonunda CS: GO’ya oldukça benzer yapısıyla Riot Games tarafından duyurulmuştu. Eski CS: GO oyuncusunun test hakkında paylaşımları oyun hakkında oldukça bilgi vermişti. Bunun yanında ortaya çıkan yeni sızıntılar oyunun olası gerçek adını ve bazı karakterlerini göstermiş olabilir.


İlginizi Çekebilir: Çin Hükümeti Plague Inc’i Hedef Aldı!


Project A Hakkında Neler Sızdırıldı?

Twitter’daki hayran sayfası ProjectAOnline‘a göre oyunun resmi adı Valorant olacak. Topluluğun ulaştığı bir başka bilgi ise oyunun resmi web sitesi hakkında. Topluluk üyeleri Riot Games’in Valorant için bir web sitesi kurduğunu keşfetti. Bir diğer sızıntı ise oyuna ait resmi bir Twitter hesabının olmasıyla alakalı. Söz konusu Twitter hesabının adı PlayValorant ve Şubat 2020’de oluşturulmuş. Şimdiye kadar herhangi bir tweet paylaşılmamış. Hesabın güncel olarak 15,000 civarında takipçisi bulunuyor.

ValorantTheGame adındaki bir diğer hayran sayfası ise sızan oyun karakteri Sage hakkında bir görsel paylaştı. Oyuncular aslında bu karakteri Riot Games’in oyun ile ilgili paylaştığı videoda görmüştü. Sızıntılara göre karakterin Barrier Orb, Slow Orb, Healing Orb, ve Resurrection adında 4 tane yeteneği bulunuyor. Barrier Orb adındanda anlaşılacağı gibi bir duvar yaratıyor. Slow Orb ise oyuncuları yavaşlatan bir alan oluşturuyor. Healing Orb ile kendinizi ve takım arkadaşlarınızı iyileştirirken Resurrection ile bir takım arkadaşınızı yeniden diriltebilirsiniz.

Sızan görselde Sage ile Brimstone ve Viper adında 2 tane olası karakteri de görüyoruz. Görselin alt tarafında bir tanesi kilitli gözükse de seçebileceğimiz 8 tane karakterin resimleri görünüyor. Sol üst köşede ise oyunun derecesiz mod olduğunu belirten “Unranked” ve büyük olasılıkla haritanın ismi ya da oyun modunun ismi olabilecek “Bind” yazılı bir ikon mevcut. Ayrıcı Sage karakterinin üstünde sınıf bilgisine ait olabilecek olan “Sentinel” yazısı mevcut.

Bu sızıntıların ne kadarı doğru yada Riot Games’in oyunun ismi, karakterlerin isimleri ve çıkış tarihi hakkında ne zaman resmi açıklama yapacağını henüz bilmiyoruz. Bir diğer hayran topluluğunun Reddit sayfasında ise Riot Games’in 2 Mart’ta oyun hakkında bir açıklama yapacağı mevcut.

Project A ile ilgili resmi haberlere buradan ulaşabilirsiniz. Görüşlerinizi ise yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version