Riot Games Veri İhlali ile Karşı Karşıya Kaldı

Bazı güncellemeler gecikecek...

Riot Games Veri İhlali ile Karşı Karşıya Kaldı

Daha çok League of Legends ve Valorant ile tanınan Riot Games veri ihlali hadisesi ile karşı karşıya kaldı. Geliştirme sistemlerinin haftanın başında gerçekleşen bir saldırıdan etkilendiğini söyleyen şirket, paylaştığı bir Twitter gönderisi ile kısa vadedeki içerik yayınlama programlarını etkileyebileceğini dile getirdi. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Valorant Sistem Gereksinimleri


Riot Games Veri İhlali Şirketin Planlarını Bozdu

Bilgilendirme paylaşımında bulunan şirket, “Şu anda tüm cevaplara sahip değiliz ancak erken iletişim kurmak ve oyuncu verilerinin veya kişisel bilgilerin elde edildiğine dair hiçbir gösterge olmadığını size bildirmek istedik. Ne yazık ki bu durum içerik yayınlama programlarımızı geçici olarak etkiledi. Ekiplerimiz bir düzeltme üzerinde yoğun bir şekilde çalışırken, bunun birden fazla oyunda yaklaşan güncelleme tempomuzu etkilemesini bekliyoruz.” diyerek, konuyla ilgili daha fazla bilgiye ulaşmaları durumunda daha detaylı bir bilgilendirmenin yapılacağını söylüyor.

Öte yandan, League of Legends oyununun ekibi ise yaşanan olayın 13.2 versiyonlu güncellemeyi yayınlama programında değişikliğe gidilebileceğini söylemişti. Öyle ki, güncelleme ile oyunculara sunulmak istenen hiçbir şeyin iptal edilmeyeceğini ama düzeltilmesi mümkün olmayan şeylerin sonraki bir tarihe bırakılabileceği söyleniyor.

Bahsi geçen güncellemenin 25 Ocak 2023 tarihinde yayınlanması hedefleniyordu, ama Ahri için uzun zamandır beklenen sanat ve sürdürülebilirlik güncellemesi dahil 13.2 güncellemesinin pek çok içeriği 13.3 güncellemesinin yayınlanmasına kadar ertelenebilirmiş. Bu güncelleme de Şubat ayı içerisinde yayınlanacak.

Exit mobile version