Returnal PC için Onaylandı! 2023’te Geliyor

Şimdilik net tarih belli değil...

Returnal PC için Onaylandı! 2023'te Geliyor

Bildiğiniz gibi Returnal PC platformuna gelmesi beklenen bir diğer PlayStation 5 oyunu konumundaydı. SteamDB sitesinde yaşanan bir dizi gelişme ile ha geldi ha gelecek dediğimiz Returnal, The Game Awards 2022 öncesinde PC için de teyit edildi.


İlginizi Çekebilir: The Game Awards 2022 Duyuruları ve Yeni Haberler


Housemarque tarafından geliştirilmiş olan oyunda, hikaye olarak Selene isimli bir karakterin başından geçenler anlatılıyor. Şekil değiştiren bir dünyaya zorunlu iniş yapmak zorunda kalan karakterimiz, kaçabilmek için antik bir medeniyetin topraklarını araştırmak durumunda kalıyorduk. Ne var bu, bizi canımızı dişimize taktığımız bir hayatta kalma mücadelesinin içine sokuyor.

Mücadele sırasındaki her ölüşümüz ise, her şeye yeniden başlaması oluyor ama her döngüde kullandığınız eşyaların da değiştiğini görüyorduk. Bu bağlamda, savaşlara her seferinde farklı bir strateji ile girmemiz gerekiyor.

Hatırlayacağınız üzere SteamDB sitesi aracılığıyla Mayıs ayında Oregon kod adıyla veri tabanına eklenmesi ile haberdar olmuştuk PC versiyonundan. Sonraki zamanda başarımların ve on dokuz farklı dil seçeneğinin eklenmesi, GDC 2022 sırasında geliştirici stüdyo tarafından yapılan sunum ile resmi duyurunun elinin kulağında olduğunu düşünmemize yol açmıştı.

Returnal PC Kullanıcıları ile Önümüzdeki Yıl Buluşacak

Ana The Game Awards 2022 şovunun öncesinde de Selene hanımın macerasına PC oyuncularının da 2023 yılının başlarında katılabilecekleri sürpriz bir şekilde duyuruldu. Şu an için net tarih ve teknik detaylar bilinmiyor olsa da, yayınlanan fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.

 

Exit mobile version