Return to Silent Hill Vizyon Tarihi Sızdırıldı

Lanetli kasabaya dönmeye hazır mısınız?

Şimdilik resmiyet kazanmamış olsa da, Return to Silent Hill vizyon tarihi sızdırıldı. Önümüzdeki Nisan ayında lanetli kasabaya geri dönüyoruz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni Silent Hill: The Short Message Hikaye Detayları Sızdırıldı


Yeni bir Silent Hill filmi izlemeyeli yıllar oldu. Hatırlatma yapmak gerekirse, ülkemizde Sessiz Tepe: Karabasan 3D adıyla vizyona giren son filmin yılı 2012’ydi. Yani üzerinden on yıldan fazla bir zaman geçti.

Ekim ayı içerisinde Silent Hill Transmission adıyla bir sunum gerçekleştirilmiş ve söylenti halindeki yeni Silent Hill filmi de Return to Silent Hill adıyla resmiyet kazanmıştı. Yönetmen olarak Christophe Gans ile anlaşılmış olup, ikinci oyundaki hikaye işlenecek.

Return to Silent Hill Vizyon Tarihi Ne Zaman?

Çekimlerine Nisan ayında başladığı söylenen film için bu aşamanın Haziran ayında tamamlandığı tahmin ediliyor. Vizyona giriş tarihi için herhangi bir açıklama yapılmamış olsa da, IMDb sitesine yansıyan ama daha sonradan kaldırılan detaya göre 26 Nisan 2024 muhtemel tarih diyebiliriz. Google üzerinden bir arama yapıldığında ise kaldırılan tarih görünürlüğünü sürdürüyor. Resmi açıklama için fazla beklemek durumuna olmayabiliriz.

return-to-silent-hill-tarihi

Oyundaki kasaba için esasen Los Angeles şehrindeki Toluca Lake semti seçilmiş olsa da, Return to Silent Hill için Almanya ve Doğu Avrupa bölgesi seçildi. Bununla birlikte, Jeremy Irvine (Savaş Atı, Geçmişin İzleri ve Treadstone) ve Mary Shepherd-Sunderland / Maria rolü için de Hannah Emily Anderson (Testere 8: Jigsaw Efsanesi ve X-Men: Karanlık Güç) ile anlaşılmıştı.

Maze Pictures, Metropolitan Filmexport, Davis Films ve The Electric Shadow Company ortaklığında Victor Hadida, Philipp Kreuzer, Joe Neurauter, Molly Hassel, John Jencks, Jay Taylor ve Alexa Seligman tarafından üretilecek olan filmin senaryosu da Sandra Vo-Ahh ve Will Schneider tarafından yazıldı.

 

 

Exit mobile version