Return to Monkey Island İnceleme Puanları Ortaya Çıktı

Puanlar beklenen seviyeyi yakalamış...

Return to Monkey Island İnceleme Puanları Ortaya Çıktı

Eskilerin unutulmaz klasiklerinden olan Monkey Island, yıllar süren bekleyişin ardından Return to Monkey Island ile geri dönüş yaptı. Dün itibarıyla çıkışını gerçekleştirmiş olan oyun için inceleme puanları da ortaya çıkıyor. Bakalım on iki yıllık aranın ardından, seri nasıl bir geri dönüşe imza atmış?


İlginizi Çekebilir: Rockstar Games, GTA 6 Sızıntıları Sonrası Açıklamada Bulundu


Son oyun Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge için bir devam niteliği taşıyacak olan yeni oyunun hikayesine göre, düşmanı zombi korsan LeChuck ile yaşadığı fikir çatışmasının üzerinden yıllar geçmiştir ve gerçek aşkı Elaine Marley de odağını yönetimden başka tarafa çevirmesi ile ana karakterimiz de Monkey Island’ın gizemini çözemediği için tatmin olamamış bir halde boşluğa düşmüştür.

Adalardaki hem eski dostlarımız hem de yeni simalar artık tehlikeli bir yönetimin altındayken, açık denizlere yönelecek ve zorlu durumlardan sıyrılmaya çalışmak adına yeni ve bilinmeyeni araştıracağız. Zafere giden yolda ise bulmacaların, tuhaf durumların ve tabii ki de düşmanlarımızın üstesinden gelmeye çalışacağız.

Return to Monkey Island, Beklenen Dönüşe İmza Atmış

Metacritic üzerinden yayınlanmış olan GameSpot, IGN ve GamesRadar+ gibi önemli mecraların da yer aldığı inceleme puanlarına bakacak olursak, PC tarafında 88 / 100 ve Switch tarafında da 84 / 100 ortalamasının yakalandığını görüyoruz. Serinin önceki oyunlarının ortalamalarını göz önünde bulunduracak olursak, ideal geri dönüşün sağlandığını rahatlıkla söyleyebiliriz. İnceleme puanlarının tamamına aşağıdan bakabilirsiniz.

Exit mobile version