Resmi Starfield DLSS Desteği, Haftaya Geliyor

Yaz tahtaya, yayınla haftaya...

Resmi Starfield DLSS Desteği, Haftaya Geliyor

Eğer NVIDIA GeForce RTX bir ekran kartına sahipseniz, elbette resmi Starfield DLSS desteği olmayışı sizi üzüyordur. Ama yakın bir zamanda bu eksik de giderilecek. Öyle ki Bethesda şirketi, beklenen desteğin ekleneceği güncellemenin ne zaman yayınlanacağını duyurdu.


İlginizi Çekebilir: Starfield Mod Araçları Ne Zaman Geliyor? İşte Açıklama!


Bildiğiniz gibi Starfield, AMD ile Bethesda arasındaki anlaşmadan dolay FSR 2.0 desteği ile çıkmış ve NVIDIA GeForce RTX kullanıcılarını üzmüştü. Oyunun çıkışı öncesinde ise mod üreticileri bu duruma bir el atmış ve resmi olmayan DLSS desteğini yayınlamışlardı. Bunun üzerine harekete geçen Bethesda ise Starfield’ın çıkışının bir hafta sonrasında yaptığı açıklama ile resmi desteğin sağlanacağını müjdelemişti. İşte resmi Starfield DLSS desteği için bir başka gelişme daha yaşandı.

Resmi Starfield DLSS Desteği Sonunda Geliyor

Bethesda tarafından X hesabı üzerinden yapılan açıklamayla, beklenen DLSS desteğinin önümüzdeki hafta içerisinde yayınlanacak olan güncelleme ile geleceğini duyurdu.

“Güncellemeler üzerinde çok çalıştık ve bir sonraki güncellememizi önümüzdeki hafta Steam Beta’ya ekleyeceğiz.

Bu güncellemede DLSS desteği, desteklenen sistemler için ekran ve HDR kontrolleri ve diğer optimizasyon ve iyileştirmeler yer alacak.”

Şirket aynı zamanda FSR 3.0 desteği için de çalışmalara başlayacakmış. Şimdilik net bir şey söylenmese de, ilerideki bir tarihte yayınlanacak olan güncelleme ile güncel teknolojinin Starfield oyununa da getirileceği söylenmiş.

Exit mobile version