Resident Evil: Welcome to Raccoon City Fragmanı Yayınlandı

Bakalım beklenen film, beklediğimiz havayı verecek mi?

Resident Evil Welcome to Raccoon City Fragmanı Yayınlandı

Resident Evil: Welcome to Raccoon City fragmanı yayınlandı. Bir başlangıç hikayesi sunacak olan filmin ilk fragmanı, bakalım oyuncular ve film tutkunları tarafından nasıl karşılanacak? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Resident Evil 4 VR Çıkış Tarihi


Bildiğiniz gibi Residet Evil için 2002 – 2016 yılları arasında altı bölümlük bir film serisi çekilmişti. Yönetmenliği Paul W. S. Anderson tarafından yapılan filmler, Milla Jovovich tarafından canlandırılan Alice karakterinin başından geçenleri anlatıyordu. Bahsi geçen bu filmlerin ardından, geçtiğimiz senelerde Capcom ve Constantin Film iş birliğinde yeni bir Resident Evil duyurusu ile karşılaşmıştık. Uzun süreli bir sessizliğin ardından, geçtiğimiz sene ile yeni detayların paylaşıldığı filmin oyun serisine daha bağlı kalacağı yönünde açıklamalar yapılmıştı.

Adı Resident Evil: Welcome to Raccoon City olacak yeni film, Assault on Precinct 13 ve The Fog gibi filmlerden esinlenilerek hazırlanıyor. 1998 yılına geri dönecek ve yürüyen ölüler ve B.O.W.’lar tarafından kuşatılmış olup Umbrella şirketinin evi olarak anılan şehirdeki yaşanan olaylara bir kez daha tanıklık edeceğiz. Ecza şirketinin ayrılmasının ardından sonra şehirde bir tür şeytan serbest kalmayı beklemekte iken, hayatta kalmayı başaran bir grup ise gece boyu mücadele ederek Umbrella’nın neyin peşinde olduğunu çözmeye çalışacak.

Esasen bir başlangıç hikayesinin işleneceği senaryo boyunca Spencer Konağı, Raccoon Şehri Polis Departmanı ve Raccoon Şehri Yetimhanesi gibi kilit mekanları göreceğimiz de onaylanmıştı.

Resident Evil: Welcome to Raccoon City Fragmanı Etkileyici Görünüyor

24 Kasım 2021 tarihinde vizyona girmesi beklenen yeni film ile ilgili olarak, beklenen ilk fragman bugün itibarıyla New York Comic-Con sırasında yayınlandı. Hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebileceğiniz fragmanda, seriden aşina olduğumuz zombileri, zombi köpekleri, Licker’lar, Lisa Trevor ve mutasyona uğramış William Birkin dahil birçok yaratığı ve köklü geçmişi olan karakterleri de görme fırsatımız oluyor. Ayrıca R.P.D. ve Spencer Mansion gibi

Son olarak, şimdiye kadar onaylanmış olan oyuncu kadrosuna aşağıdan bakabilirsiniz.

Exit mobile version