Resident Evil Village Dosya Boyutu Belli Oldu!

Şeytani dürtülerle sarıp sarmalanan bir köye merhaba deme vaktimiz geldi.

Resident Evil Village Dosya Boyutu

Merakla beklenen yeni Resident Evil oyunu Resident Evil Village’ın dosya boyutu belli oldu. Resident Evil Village dosya boyutu sadece 35 GB. Microsoft Store üzerinden sızan boyut bilgisi şimdiden birçok kullanıcıyı şaşırtmış durumda. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Resident Evil Outrage Revelations Serisinin Devamı Olacak!


Resident Evil Village Dosya Boyutu

Microsoft Store üzerinden sızan bilgiye göre Resident Evil Village’ın dosya boyutu sadece 35 GB. Yeni Resident Evil oyununu satın alan herkese ücretsiz sunulacak deathmatch oyunu Resident Evil Re:Verse dosya boyutu ise 15 GB olacak. Söz konusu boyutun ilk gün yamayı kapsamadığını da belirtmeden geçmek istemeyiz sevgili Turuncu Levye takipçileri.

Hikâyeli Resident Evil serisinin sekizinci bölümü Resident Evil Village’da, daha önce hiç böylesini görmediğiniz türden hayatta kalma korkusu deneyimini yaşayacaksınız. Olumlu eleştiriler alan Resident Evil 7 biohazard oyununda gerçekleşen korkunç olaylardan sonra, geçmiş kâbuslarından uzakta yeni bir yerde huzur içinde yaşayan Ethan Winters ve eşi Mia ile yepyeni bir olay örgüsü başlıyor. Tam da birlikte yeni hayatlarını kurdukları sırada, trajedi kapılarını bir kez daha çalıyor.

Oyuncular Ethan Winters rolünü benimseyecek, birinci şahıs bakış açısından tüm yakından dövüşleri ve ürkütücü kovalamacaları deneyimleyecekler. Chris Redfield, Resident Evil serisinde genel olarak bir kahramandı, fakat görünüşe bakılırsa Resident Evil Village içindeki varlığı onu şeytani dürtülerle sarıp sarmalıyor. Esrarengiz köyde yaşayan bir yığın yeni düşman amansızca Ethan’ı ele geçirecek, Ethan kendisini içinde bulduğu bu yeni kâbusu anlamlandırmaya çalışırken onlar her hareketine engel olacaklar.

Oyunda gelişen korkutucu olayların sadece bir sahne arkasından çok daha fazlası olan bu köy, Ethan’ın çözeceği gizemleri ve kaçacağı dehşet dolu anlarıyla başlı başına bir kişilik. Resident Evil Village 7 Mayıs 2021’de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkışını gerçekleştirmiş olacak.


İlginizi Çekebilir: Resident Evil Village Tüm Detaylarıyla Sızdırıldı!


Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Village için heyecanlı mısınız? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version