Resident Evil Oyunları PS5 ve Xbox Series için de Yayınlanacak

PC için de bir güncelleme söz konusu olacak...

Resident Evil Oyunları PS5 ve Xbox Series için de Yayınlanacak

Resident Evil oyunları PS5 ve Xbox Series konsolları için de gelecek. Capcom tarafından yapılan açıklamaya göre, bahsi geçen oyunlara halihazırda sahip olanlara kullanıcıların bu versiyonlara erişimi ücretsiz olacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Resident Evil 4 Remake Daha Ürkütücü Deneyim Sunabilir


PlayStation 5 ve Xbox Series konsollarının satışa sunulmasının ardından, piyasadaki oyunların çoğu için mevcut nesil yükseltmeleri yayınlanmaya devam ediyor. Bu sayede, eski oyunları daha yüksek performans ile akıcı bir şekilde oynayabilmek mümkün oluyor. Listeye eklenen şimdilik son oyunlar ise, Resident Evil 7: Biohazard, Resident Evil 2 (2019) ve Resident Evil 3 (2020) olacak.

Resident Evil Oyunları PS5 ve Xbox Series Konsollarına Taşınacak

RE Engine kullanılarak geliştirilmiş olan bu oyunlar, bildiğiniz gibi görsel açıdan halen göz alıcı görünüyorlar. Capcom tarafından verilen detaylara göre, her üç Resident Evil da Işın İzleme, yüksek hare hızı ve üç boyutlu ses desteğine kavuşacak iken, PlayStation 5 versiyonlarında ise DualSense kolunun dokunsal geri bildirim ve uyumsal tetikleyiciler desteğinden de faydalanılacak.

Eğer Resident Evil 7: Biohazard, Resident Evil 2 (2019) ve Resident Evil 3 (2020) oyunlarının PlayStation 4 veya Xbox One versiyonuna sahipseniz, platform tercihinize göre PlayStation 5 veya Xbox Series versiyonuna ek bir ücret ödemeden erişebileceksiniz. Bununla birlikte, bu oyunların PC versiyonları için de bir geliştirme güncellemesi yayınlanacak.

Henüz net bir tarih verilmemiş olsa da, Capcom tarafından söylenene göre, hazırlık aşamasında olan güncelleme, her üç oyun için de bu yıl içerisinde yayınlanacak. Gelişmeler için takipte olacağız.

Resident Evil 7: Biohazard Hakkında

Üç yıl önce eşi Mia’nın öldüğünü düşünen Ethan Winters, beklenmedik bir şekilde gelen gizemli bir çağrı üzerine Louisiana eyaletindeki Dulvey kasabasına gidiyor. Korku dolu bir maceraya yelken açacağımız olaylar da bu şekilde gelişiyor.

Resident Evil 2

1998 yılında çıkmış olan orijinal oyunun yenilenmiş sürümü 2019 yılında satışa sunulmuştu. Ağabeyi Chris Redfield’ı aramak için şehre gelmiş olan Claire Redfield ile çaylak polis memuru Leon S. Kennedy’nin korku dolu macerasında, hayatta kalmaya çalışarak Raccoon Şehri’nden sağ salim kurtulmaya çalışıyoruz.

Resident Evil 3

Serinin devam oyununda bir kez daha Jill Valentine rolünde olacaksınız. Orijinal oyundaki Konak Hadisesi’nden kurtulmayı başaranlardan bir tanesi olan Jill Valentine, aynı zamanda Umbrella Şirketi’nin Raccoon Şehri’ndeki zulmüne tanık olan son kişilerden bir tanesidir. Şirket ise onu durdurabilmek için çareyi nihai gizli silahı Nemesis’i devreye sokmakta buluyor.

Exit mobile version