Resident Evil: Death Island Çıkış Tarihi Belli Oldu

Alcatraz adası bizi bekler!

Resident Evil Death Island Çıkış Tarihi Belli Oldu

Resident Evil markasının sıradaki animasyon filmi, Şubat ayında duyurulmuştu. Önümüzdeki ay gösterime girecek olan Resident Evil: Death Island çıkış tarihi ile karşımızda.


İlginizi Çekebilir: Resident Evil Remake Serisindeki Yeni Oyun Hangisi Olmalı?


Capcom firmasının deyim yerindeyse para basma makinesi olan Resident Evil, çeşitli platformlarda boy gösteren oyunları kadar, hem animasyon hem de gerçek oyuncular ile çekilen dizileri ve filmleri ile de karşımıza çıkıyor. Resident Evil: Death Island da bunlardan bir tanesi olacak.

San Francisco şehrindeki zombi kıyametinin araştırılacağı filmde Maria Gomez (Resident Evil: Vendetta) bir kez daha karşımıza çıkacak iken, oyun serisinin Chris ve Claire Redfield kardeşler, Jill Valentine, Leon Scott Kennedy ve Rebecca Chambers olmak üzere neredeyse tüm as karakterleri bir arada savaşırken görme fırsatımız olacak.

Resident Evil: Death Island Çıkış Tarihi Açıklandı

Bugün itibarıyla Resident Evil: Death Island için hem yeni bir fragman yayınlandı, hem de çıkış tarihi açıklandı. Öyle ki, 4K UHD, Blu-Ray, DVD ve dijital mağazalarda 25 Temmuz 2023 Salı günü satışa sunulacak. Hemen aşağıdan izleyebileceğiniz fragmanda, önceki fragmanlarda gördüğümüz bazı sahneler yeniden karşımıza gelir iken, yeni sahnelerde ise aksiyon dozajının bir hayli yüksek olduğunu görebiliyoruz. Ayrıca serinin olmazsa olmaz düşmanları da ekranımıza geliyor.

Son olarak Capcom, Resident Evil serisi oyunlarının güncel satış rakamlarını da açıkladı:

Exit mobile version