Resident Evil 4 Remake VR Modu Çıkış Tarihi Duyuruldu

Oyuna yeniden başlamak için bir neden arıyorsanız, buyurun!

Resident Evil 4 Remake VR Modu Çıkış Tarihi Duyuruldu

Capcom tarafından yapılan duyuru ile Resident Evil 4 Remake VR Modu çıkış tarihi netlik kazandı. Önümüzdeki ay, oyunu farklı bir perspektiften deneyimleyebilmemiz mümkün olacak.


İlginizi Çekebilir: Yeni Dragon’s Dogma 2 Oynanış Videosu Yayınlandı


Resident Evil 4 Remake VR Modu Çıkış Tarihi Ne Zaman?

Yayınlanan çıkış fragmanı ile bahsi geçen modun, 8 Aralık 2023 Cuma günü oyuncular ile buluşturulacağı duyuruldu. PlayStation VR2 için geliştirilmiş olan mod, ücretsiz bir güncelleme ile yayınlanacak ve hemen bu eşsiz deneyimi yaşamaya başlayabileceksiniz.

Şubat ayında duyurulmuş olan sanal gerçeklik modu, hem ana hem de yan senaryoyu cihazın 4K HDR ve 3B ses desteği ile başından sonuna kadar oynayabilmek mümkün olacak. Cihazın Duyu kontrolleri de şarjör doldururken veya bıçak kullanır iken, yakın dövüşe veya gelen saldırı savuşturmaya bağlı olarak farklı animasyonların sergilenmesini sağlayacak.

Eğer daha önceden sanal gerçeklik cihazı üzerinde oyun oynamamışsanız, Resident Evil 4 Remake VR modu için oynanabilir bir demo da yayınlanacak. PlayStation 5 versiyonu için yayınlanacak olan bu demoda, atış poligonu ve 360 derece bakış açısı ile alıştırma yapabilmeniz için olanak tanınacak.

Exit mobile version