Resident Evil 4 Remake Modu The Mercenaries, Nisan’da Geliyor

Sevilen mod, geri dönüyor!

Resident Evil 4 Remake Modu The Mercenaries, Nisan'da Geliyor

Resident Evil 4 Remake modu The Mercenaries, Capcom tarafından yayınlanan çıkış fragmanındaki duyuruya göre önümüzdeki ay geliyor. Ücretsiz olarak yayınlanacak olan mod, bilhassa serinin hayranlarının favori modlarının başında geliyor.


İlginizi Çekebilir: Resident Evil 4 İnceleme


Uzun zamandır beklediğimiz Resident Evil 4 Remake, bugün itibarıyla satışa sunuldu. PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 5 ve Xbox Series için geliştirilmiş olan yeniden yapımda, orijinal oyuna sadık kalınıyor iken, hem görsellik hem de kontroller açısından modern hale getirildi. Ana karakterimiz Leon Scott Kennedy, Raccoon Şehri deneyiminin de etkisi ile biraz daha korkusuz olarak karşımıza çıkıyor. Las lagas parazitinin yarattığı çılgınlığın kontrolündeki insanların tam anlamıyla yansıtılabilmesi için de Ganado’lar da yeniden tasarlandılar.

Resident Evil 4 Remake Modu The Mercenaries Geliyor

Capcom tarafından yayınlanan çıkış fragmanına ek olarak, seriye Resident Evil 3: Nemesis ile dahil olan The Mercenaries modunun da 7 Nisan 2023 tarihinde yayınlanacak olan ücretsiz içerik ile yeniden yapıma dahil olacak.

Serinin sevilen modlarının başında gelen The Mercenaries, tahliye helikopterinin gelişi öncesinde olabildiğince fazla puan toplamaya dayalı olarak işliyor. Elde ettiğiniz puanlara karşılık olarak yeni karakterleri açabilmeniz de mümkün oluyor.

2005 yılında çıkan orijinal oyunda, Leon Scott Kennedy, Ada Wong, Jack Krauser, HUNK ve Albert Wesker olmak üzere beş karakter ve dört farklı harita vardı. Her bir karakterin de kendisine özgü silahları, eşyaları ve yetenekleri bulunuyordu. Her ne kadar Capcom şu an için yeniden yapımdaki oyuna gelecek The Mercenaries modu için bir detay vermese de, orijinal oyundakine benzer bir işleyiş bizi bekliyor olabilir.

Exit mobile version