Resident Evil 4 Remake İçin Türkçe Yama Yayınlanacak

Capcom yapmıyorsa, Anonymous Çeviri var!

Resident Evil 4 Remake İçin Türkçe Yama Yayınlanacak

Ülkemizde, resmi Türkçe dil desteği olmayan oyunlar için yama hazırlayan pek çok ekip mevcut. Anonymous Çeviri de bunların arasında önemli bir yere sahip ve yakın bir zaman önce yapılan duyuru ile Resident Evil 4 Remake için Türkçe yama hazırlığının başladığı müjdelendi. Görünüşe göre, birkaç gün içerisinde tamamlanacakmış. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Komik Resident Evil 4 Remake Videosu Yayınlandı


Oyunları Türkçe oynamak gibisi yok. Bunun yanında, dünyaca ünlü geliştiricileri ve yayıncıların dilimizi önemsemeleri de bizler için mutluluk kaynağı oluyor. Ne var ki bu bütün oyunlar geçerli değil. Böylesi durumlarda da ülkemizdeki çeviri ekipleri devreye giriyor. Anonymous Çeviri de bu ekiplerden bir tanesi ve belki de en meşhur olanı diyebiliriz.

Resident Evil 4 Remake İçin Türkçe Yama Geliyor

Kurulduğu zamandan bu yana Dark Souls serisi, Stellaris, Control, Horizon: Zero Dawn, Life is Strange: True Colors, Dead Space Remake, Final Fantasy VII Remake, Hogwarts Legacy, Elden Ring ve daha birçok büyük bütçeli oyun için Türkçe yama hazırlamış olan ekibin sıradaki çalışması ise Resident Evil 4 Remake olacak.

Resmi sayfa üzerinden yapılan duyuruya bakılırsa, 20 Mart 2023 tarihi itibarıyla başlanmış ve % 40 oranında tamamlanmış. Hedefleri ise oyunun çıkışına kadar yetiştirmekmiş. Sonrasında ise aylık belirli bir ücret karşılığında da bu yamaya erişim sağlayabileceksiniz.

Resident Evil 4 Konusu

Yine Leon Scott Kennedy rolünde olduğumuz oyunda, Birleşik Devletler başkanının kaçırılan kızı Ashley Graham’ı bulmak ve sağ salim eve geri getirmek için zorlu bir maceraya çıkıyoruz. Yolumuz ise bizi Avrupa bölgesinde, halkı gizemli bir tarikat tarafından Las Plagas ile ele geçirilmiş bir İspanyol köyüne kadar getiriyor.

Exit mobile version