Resident Evil 4 Remake’in Apple Cihazlarına Çıkış Tarihi

Her yerde Resident Evil 4 Remake oynamayı isteyenlere gelsin...

Capcom tarafından yapılan duyuru ile Resident Evil 4 Remake’in Apple cihazlarına çıkış tarihi de ortaya çıktı. Söz verildiği gibi, bu yılın bitiminden önce oyuncular ile buluşmuş olacak.


İlginizi Çekebilir: Resident Evil 9, En Büyük Bütçeli Resident Evil Olabilir


Resident Evil 4 Remake’in Apple Cihazlarına Çıkış Tarihi Belli Oldu

Eylül ayının sonlarına doğru gerçekleştirilen Apple etkinliği sırasında, Apple Watch Series 9, Apple Watch Ultra 2 ve iPhone 15 modelleri ve ayrıca Assassin’s Creed Mirage, Death Stranding, Resident Evil 4 Remake ve Resident Evil Village oyunlarının da seçili iPhone 15 ve iPad modelleri için satışa sunulacağını öğrenmiştik. Capcom tarafından duyurulmuş oyunlardan Resident Evil Village, 30 Ekim 2023 tarihinde oyuncular ile mobil cihazlarda da buluşmuştu. Japon oyun devi tarafından yapılan açıklama ile Resident Evil 4 Remake’in Apple cihazlarına çıkış tarihi 20 Aralık 2023 olarak duyuruldu.

Beraberinde Seperate Ways genişlemesiyle de çıkacak olan oyun, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max ve M1 çipi veya daha günceli olan her iPad ve Mac üzerinde oynanabilecek.

resident-evil-4-remake-on-siparis-2

Halihazırda App Store üzerinden ön-siparişe açılmış durumda ve Evrensel Pano desteği de bulunacak. Haliyle iPhone, iPad ve Mac üzerinde çapraz aşama kaydetmek mümkün olacak ve oyununuza kaldığınız yerden her an ve her yerde devam edebileceksiniz.

Tam sürümü satın almadan önce, hikayenin başlangıcını oynayabileceğiniz bir ücretsiz demonun da olacağını söyleyelim. Yani oyunu satın almadan önce demoyu oynayıp, nihai kararınızı verebileceksiniz.

Resident Evil 4 Remake Hakkında

Oyunun hikayesi, başkanın kaçırılan kızı Ashley Graham’ı kurtarmak üzerine kurulu ve bizlere köyde başlayıp da baş düşmanımızın adasına kadar uzanan üç ana bölgede hem oldukça zorlu hem de keyifli bir macera yaşatıyor. Bu süreçte de pek çok farklı düşman ile yapacağımız savaşlar da bizi bekliyor.

 

Exit mobile version