Remedy Oyunlarının Güncel Durumları Hakkında Rapor Yayınlandı

Birçok heyecan verici proje bizleri bekliyor...

Yakın bir zaman önce yayınlanan finansal rapor ile Remedy oyunlarının güncel durumları hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Peki Control 2, Max Payne 1&2 Remake ve Codename Condor ne alemde? İşte Remedy oyunlarıyla ilgili güncel finansal rapor…


İlginizi Çekebilir: Remedy Alan Wake ve Control Markalarını Daha da Genişletmek İstiyor


Finlandiya menşeli geliştirici, yakın bir zaman önce finansal raporunu yayınladı. Bahsi geçen raporda, stüdyonun gelecekteki projelerine ilişkin birçok enteresan detay bulunuyor. Bu projelerden birisi Max Payne 1&2 iken, diğerleri ise Control 2 ve Codename Condor adındaki çok oyunculu oyun oluyor.

Remedy, Project Condor Hakkında Yeni Detaylar Sundu

Remedy Oyunlarının Güncel Durumları Nedir?

Adının FBC: Firebreak olacağı iddia edilen Codename Condor için geçtiğimiz yıl içerisinde geliştirilmeye hazır hale gelme aşamasında olduğu söylenmişti. Güncel raporda ise tam anlamıyla geliştirilme aşamasında olduğu teyit edildi. Oyunun canlı servis yapısında olacağı söylenmişti. Yani çıkışı sonrasında, yeni içerikler ile desteklenmeye devam edilecek. Üst Yönetici Tero Virtala, şirket içindeki oynanış testlerinin temel oynanış döngüsünün ilgi çekici olduğunu ve türe eşsiz bir Remedy bakış açısı getirdiğini söyledi.

Control devam oyunu olan Control 2, bir önceki bilgilendirmeye göre kavram kanıtı aşamasındaydı. Yani belirli bir fikrin veya yöntemin uygulanabilirliğinin üzerinde durulduğu aşamaydı. Son yapılan açıklamaya göre, 2024 yılının ikinci çeyreğinde geliştirilme aşamasına hazırlık aşamasına geçilmesi bekleniyormuş.

Remedy Entertainment, Max Payne 1&2 Remake için de güncel bilgi verdi. Halihazırda geliştirilme aşamasına hazırlık aşamasında olan oyunların bu yaz mevsiminde tam anlamıyla geliştirilmeye başlanacakmış. Dahası ise iki oyunun eş zamanlı olarak geliştirileceği söyleniyor.

Son olarak, daha önceden Codename Vanguard olarak bilinen Codename Kestrel için de kavram kanıtı aşamasında olup geliştirici ekibin oyunun konsepti üzerindeki çalışmaları sürdürdüğünün bilgisi verildi. Başlangıçta ücretsiz olarak yayınlanacağı söylenmiş olsa da, eşli oynanışa dayalı olacak oyunun ücretli olarak satışa sunulacağı söylenmişti.

Exit mobile version