Redfall için Yeni Video Yayınlandı

Yeni oyun, 2023 yılında satışa sunulacak...

Redfall için Yeni Video Yayınlandı

Arkane Austin stüdyosu tarafından geliştirilmekte olan Redfall, 2021 yılının Xbox & Bethesda Games Showcase sırasında duyurulmuştu ve PC (Microsoft Store ve Steam) ve Xbox Series için geliştiriliyor. Mayıs ayında 2023 yılına ertelendiğini öğrendiğimiz Redfall için yeni video yayınlandı.


İlginizi Çekebilir: Yeni Redfall Oynanış Detayları Ortaya Çıktı


Hikayeye göre Massachusetts eyaletindeki oyuna adını veren ada şehrinin, bilimsel araştırmanın ters gitmesi sonucu ortaya çıkan bir vampir lejyonu tarafından kuşatılması ve güneşin engellenip adanın dış dünyadan kopartılmasını konu alacak. Halen evrimleşme aşamasında olup şehrin kökünü kurutma hedefinde olan bu lejyonlara karşı mücadele edeceğimiz oyunda, kendi takımımızı oluşturacağız.

QuakeCon 2022 Sırasında, Redfall için Yeni Video Yayınlandı

Şimdilik net bir çıkış tarihi bulunmayan Redfall için QuakeCon 2022 sırasında yayınlanan yeni videoda, ekranımıza yeni oynanış görüntüleri geliyor iken, genel olarak yeni detayları da alıyoruz. Stüdyo Yönetmeni Harvey Smith tarafından söylenene bakılırsa, her ne kadar tek başına oynamayı sevenler aradıklarını bulacak olsalar da, yeni oyunun Arkane stüdyosunun kendi tarzı ile kooperatif ve açık dünya modlarına genişlemesi anlamını taşıyacakmış.

Gündüz ve gece döngüsü ile değişen devriye rotalar, sis ve yağmur dahil hava koşulları ve rastgele doğma noktaları ile Redfall’un canlı bir şehir hissiyatının yaratılmak istediği oyun ile ilgili olarak Sanat Yönetmeni Karen Segars, ani korku sahnesi ile karşılaşmayacak olsak da köşeyi döndüğümüzde bizi neyin beklediğinin tedirginliğini yaşayacağımızı söylüyor.

Salem’s Lot filmine benzetilen hikaye, Aevum Laboratories içinde ömür uzatma üzerine yapılan ve en nihayetinde de tersliğin baş gösterdiği araştırma ile başlıyor. Bireyler önce vampire dönüyorlar ve sonra da şehri bütünüyle ele geçiriyorlarmış. Bu noktadan sonra biz de başlıyoruz zorlu mücadelemize.

Video sırasında, uzak mesafeli silahlar kullanabilen Jacob Boyer ve hayat kurtaracak teçhizatlar kullanmada uzman olan Devinder Crousely karakterlerini görebiliyoruz. Oyundaki her bir karakterin de kendisine özgü yetenek ağacı olacakmış.

Exit mobile version