Red Dead Redemption Remastered Yolda Olabilir!

2010 yılında çıkış yapan ve devam oyunu ile oyuncuların gönlünde taht kurmayı başaran Red Dead Redemption, yakın bir zamanda günümüz standartlarına uyarlanabilir gibi gözüküyor. Take-Two cehpesindeki bazı açıklamalarla birlikte Red Dead Redemption Remastered iddiaları tekrar gündeme geldi.


Benzer İçerik: RDR 2 DLSS Desteğine Kavuştu! Performans Nasıl Etkilendi?


Red Dead Redemption Remastered Yakında Çıkış Yapabilir!

Rockstar Games, hem GTA V hem de RDR II ile birlikte son dönemlerde önemli satış başarılarına imza atmayı başardı. Öyle ki her iki oyun da, kendi alanında ses getiren başarılı yapımlar oldu.

RDR 2 Sistem Gereksinimleri

Take-Two, geçtiğimiz günlerdeki bir konferans sırasında mevcutta var olan altı oyunun yenilenmesi üzerinde çalıştıklarını duyurdu. Aslında bunların üç tanesinden zaten haberdarız:

Öte taraftan yenilenecek olan diğer üç oyun hakkında resmi bilgilere sahip değiliz. Yine de geçtiğimiz dönemlerde ortaya çıkan sızıntılar ve iddialar, Red Dead Redemption serisinin ilk oyununun yenileceğini işaret ediyordu.

Neredeyse on iki yaşına girecek olan bu oyunun, özellikle de ikinci oyunda önemli başarılar yakalanmışken, yenilenmemesi için hiçbir sebep olmadığını söylemek isterim.

Bildiğiniz üzere RDR 2, ilk oyunun öncesinde geçiyor. Bu durumda ilk oyun yenilenirse, oyuncular RDR 2’nin devamı niteliğindeki bu oyuna yoğun bir ilgi gösterecektir.

Tabii ki diğer iki oyun hakkında da çeşitli söylentiler bulunuyor ve bunlardan en dikkat çekici olanı Grand Theft Auto IV üzerinde yoğunlaşıyor. Oyunun, yeni nesil konsollara yönelik özel olarak tasarlanmış sürümünün yayınlanacağına yönelik çeşitli sızıntılar var ve aslında bu da oldukça güzel olurdu.


Peki siz bu iddialar hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce yenilenecek olan bu üç oyun hangileri olabilir? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version