Red Dead Redemption PS4 ve Switch İçin de Geliyor

Hayaller Remastered, hayatlar doğrudan uyarlama...

Red Dead Redemption PS4 ve Switch İçin de Geliyor

Rockstar Games tarafından yapılan duyuru ile Red Dead Redemption PS4 ve Switch için de satışa sunulacak. Hem de çok yakın bir tarihte. Mesela önümüzdeki hafta içinde oynamaya başlayabileceksiniz. Kutulu sürüm için de birazcık beklemek gerekecek.


İlginizi Çekebilir: RDR 2’deki Bir Özellik GTA 6 Oyununa Gelebilir


Epey bir süreden beridir Red Dead Redemption oyununun yenilenmiş versiyonu ile ilgili pek çok iddia, sızıntı ve söylenti duyuyorduk. Kore Oyun Derecelendirme ve Yönetim Komitesi tarafından yapılan derecelendirme ile yaşanan heyecanın ardından, Social Club başarımlarının küçük resimlerinin kaliteli olanları ile değiştirilmesi, Rockstar Games şirketinin sayfasını güncellemesi ve RDR1RSP koduyla Red Dead Redemption (Rockstar Presents Ver) eklemesi ve logodaki TM simgesinin yerini R simgesine bırakması epey heyecan yaratmıştı.

Bugün ise beklenen duyuru en nihayetinde gerçekleştirildi, ama beklentiler ile tahminlerin tam aksi bir durum söz konusu. Eğer yenilenmiş bir Red Dead Redemption sürümü ile karşılaşmayı bekliyorduysanız, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Red Dead Redemption PS4 ve Switch İçin de Duyuruldu

Rockstar Games tarafından yapılan duyuru ile Vahşi Batı temalı efsane oyun, önümüzdeki hafta içerisinde PlayStation 4 ve Switch için de satışa sunulacak. PlayStation 5 sahipleri de geriye uyumluluk özelliği ile konsollarında oynayabilecekler.

Undead Nightmare genişlemesi ile 17 Ağustos 2023 Perşembe günü sadece dijital olarak çıkacak. Eğer kutulu olarak satın almayı isterseniz, 13 Ekim 2023 tarihini beklemeniz gerekecek.

Her ne kadar bir yenilenmiş sürüm veya yeniden yapım olmasa da, bazı ufak dokunuşlar yapılmış. Mesela fazladan birkaç dil daha desteklenecek ve tahmin edebileceğiniz üzere aralarında Türkçe yok. Bunların dışında, PlayStation 4 için kupa desteği var ama çevrimiçi mod desteği çıkartılmış. Yani Platin kupa açmak biraz daha kolaylaşacak.

Verilen bir diğer bilgi ise, PlayStation 4 ve Switch için çıkacak olan versiyonun üzerinde Double Eleven Studios çalışmış. Bu stüdyo, daha önceden Crackdown 3, Fallout 76, Limbo ve Minecraft Dungeons gibi oyunlar üzerinde çalışmıştı.

Exit mobile version