Red Dead Redemption 2 Mobil Cihaz Üzerinde Çalıştırıldı

Ama ne çalıştırmak...

Red Dead Redemption 2 Mobil Cihaz Üzerinde Çalıştırıldı

Bir Youtube kullanıcısı tarafından Red Dead Redemption 2 mobil cihaz üzerinde çalıştırıldı. Peki bu nasıl oldu? Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: GTA 6 Çıkış Zamanında Gecikme Olmayacakmış


Oyun sektörünün mihenk taşı diyebileceğimiz Rockstar Games, bildiğiniz gibi son olarak Red Dead Redemption 2 ile karşımıza çıkmıştı. Üst düzey görsellik ve en ince detaylara dahi özen gösterilmesi ile bizleri büyülemeyi başaran Vahşi Batı temalı oyun, halen büyük bir ilgiyle oynanıyor. Her ne kadar resmi bir mobil sürümü olmasa da, Serg Pavlov isimli Youtube kullanıcısı oyunu Android tabanlı mobil cihazında çalıştırmayı başardı. Kullanıcının Red Magic 9 Pro telefonunda oyunu çalıştırdığı videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Red Dead Redemption 2 Mobil Cihaz Deneyimi

Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisinin kullanıldığı Red Magic 9 Pro, aktif bir soğutma sistemine de sahip. Pavlov, Vahşi Batı temalı oyunu çalıştırabilmek için Mobox kullanmaya karar vermiş. Bu emülatör, Windows uygulamalarının Android tabanlı cihazlara çalışmasını sağlıyor. Wine 9.3, Dynarec 25, Turnip V6.5 ve DVXK Dev olmak üzere bazı teknik ayarlamalardan sonra Pavlov, cihazında Red Dead Redemption 2 deneyimini yaşamayı başardı.

Ne var ki sonucun o kadar uğraşa deyip değmediği ise videoda görülebiliyor. Öyle ki 7 – 10 FPS cihazı bir akıcılık olduğu görülebiliyor. Buna ek olarak, yüklenmeyen dokular ve ekranda görülen karaltılar gibi grafiksel sorunlar da göze çarpıyor iken, işlemci 70 derecelik ve grafik işlemci birimi de 60 derecelik ısıya ulaşıyor. Bu değerlere, çözünürlüğün 540p seviyesine ve görselliğin de en düşüğe getirilmesine karşın ulaşılıyor.

Exit mobile version