RDR 2 Sistem Gereksinimleri

Red Dead Redemption 2 Minimum ve Önerilen Sistem Gereksinimleri Neler?

Red Dead Redemption 2 Sistem Gereksinimleri – RDR 2 oynamak için hazır mısınız? Peki ya bilgisayarınız hazır mı? Hemen aşağıdaki listemizden RDR 2 Sistem Gereksinimleri hakkında merak edilen tüm detayları bir arada bulabilirsiniz.


İlgili İçerik: RDR 2 Türkçe Yama Nasıl Yapılır?


RDR 2 Sistem Gereksinimleri Neler?

Hemen aşağıda Red Dead Redemption 2 için oluşturulan minimum sistem gereksinimleri ve önerilen sistem gereksinimleri listesini bulabilirsiniz. Tabii ki akıcı bir performans için bu şartların daha üstünde bir sisteme sahip olmanız size avantaj sağlayacaktır.

RDR 2 Minimum Sistem Gereksinimi Nedir?

RDR 2 Önerilen Sistem Gereksinimi Nedir?

Öncelikli olarak oyun konsollarına çıkış yapan Red Dead Redemption 2, bir yılı aşan uzun bir bekleyişin ardından 5 Kasım 2019 tarihinde bilgisayar oyuncuları için de kullanıma sunuldu.

Red Dead Redemption 2, aslında önceki oyunun öncesinde geçiyor. Evet, bu biraz kafa karışıklığı yaratıyor olabilir ancak ikinci oyun, ilk oyundan daha önceki bir zamanı anlatıyor.

Oyuncular, Rockstar Games’in bir diğer oyunu olan Grand Theft Auto V ile Red Dead Redemption II’i kıyaslamaya bayılıyor ve bazıları RDR 2’nin, kovboy temalı bir GTA V olduğunu düşünüyor.

İki oyunu kıyaslamak her zaman doğru değil çünkü temelde farklı zamanlarda geçiyorlar ve farklı olaylara odaklanıyor. Yine de her halükarda her iki oyun da oldukça başarılı.


Red Dead Redemption II İndir


Eğer oyunu 1080p çözünürlükte 60 fps olarak oynayabilmek istiyorsanız, en azından Intel Core i7 4770K ya da AMD Ryzen 5 1500X işlemciye, Nvidia GeForce GTX 1060 6 GB ya da AMD Radeon RX 480 4 GB ekran kartına ve 12 GB RAM’e ihtiyaç duyacaksınız.

Daha iyi çözünürlük ve daha yüksek kare hızları için bir sınır yok! Ne kadar güçlü donanım, o denli yüksek grafik kalitesi anlamına geliyor.

Exit mobile version