Rayman Origins Sınırlı Süreliğine Ücretsiz Oldu

Bugünlerde ücretsiz oyunlardan başımızı alamıyoruz...

Rayman Origins Sınırlı Süreliğine Ücretsiz Oldu

Ubisoft Connect üzerinden ücretsiz Rayman Origins dağıtılıyor. Bir hafta kadar devam edecek olan bu fırsatı kaçırmayın. Peki Rayman Origins nasıl bir oyun? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: GOG Ücretsiz Oyun Dağıtıyor! Hemen İndirin


Ubisoft firmasının otuz beşinci yıl kutlamalarının yavaş yavaş sonuna gelirken, daha önceden yapılan açıklama doğrultusunda ücretsiz oyunlar da oyuncular ile buluşturulmaya devam ediliyor. Bildiğiniz gibi 2 Kasım – 19 Aralık 2021 tarihleri arasında, Fransız yayıncının yeni yaş kutlamaları kapsamında, oyun içi etkinliklere ve özel indirimlere ek olarak, Assassin’s Creed Chronicles: Trilogy, Tom Clancy’s Splinter Cell: Chaos Theory ve Anno 1404 History Edition oyunları ücretsiz olarak verilmişti.

Hız kesmeyen Ubisoft, şimdi de Rayman Origins ile karşımıza çıktı. 22 Aralık 2021 Çarşamba günü TSİ 10:00’dan önce buradan Ubisoft Connect kütüphanenize eklerseniz, kalıcı olarak sizin olacak.

Ücretsiz Rayman Origins Fırsatını Kaçırmayın

UBIart Montpellier tarafından geliştirilen ve 2012 yılının Mart ayında Ubisoft yayıncılığında satışa sunulmuş olan Rayman Origins, bilhassa serinin hayranları tarafından büyük beğeni ile karşılanmıştı. İster tek başınıza, isterseniz de kooperatif desteği ile dört kişi oynayabiliyorsunuz.

Hikayeye göre Glade of Dreams Darktoons istilası altındayken, Fairy Council de Rayman’i yardıma çağırıyor. Ana karakterimiz ise tek başına değil, beraberinde en iyi arkadaşı Globox ve kurnaz büyücüler Teensies ile geliyor ve büyük macera da bu şekilde başlamış oluyor.

Toplamda on iki farklı mekanda, yüzden fazla yapay zeka karakteri ile altmıştan fazla bölüm boyunca, epik boss savaşları da bizi bekliyor. Senaryoda aşama kaydederken yeni yetenekler açarak, önceki bölümlere dönüp yeni yollar ve gizleri keşfedebiliyoruz.

Rayman Origins Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Sistem Gereksinimleri


Ubisoft Connect Kış İndirimleri de Başladı

Ubisoft mağazası üzerinde beklenen bir dönem daha başladı ve Fransız yayıncı, Kış indirimleri ile kullanıcıların karşısına çıktı. Buradan ulaşabileceğiniz sayfadaki birçok oyunda % 20 ile % 90 arasında değişen fiyat düşüşlerinin yaşandığını görebiliyoruz. Kampanya süresince geçerli olacak HELLO22 kodunu kullanırsanız, ekstradan % 22 indirim hakkınız daha oluyor.

Kampanyada göze çarpan oyunlar ise şöyle:

Exit mobile version