Ratchet & Clank: Rift Apart Türkçe Dil Desteği Onaylandı

Ratchet & Clank: Rift Apart Türkçe alt yazı desteği ile geliyor!

Ratchet Clank Rift Apart Türkçe

Ratchet & Clank: Rift Apart Türkçe dil desteği ile oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor. Bugün yapılan resmi açıklama ile PlayStation 5’in en çok beklenen oyunların arasında yer Rift Apart’ın alt yazı desteği ile geleceği belirtildi.

Geçtiğimiz Haziran ayında PlayStation 5 tanıtımıyla birlikte gün yüzüne çıkan yeni Ratchet & Clank oyununun Insomniac Games tarafından geliştirileceği açıklanmıştı. PS5’in tüm gücünü kullanmaya odaklı bir oyun geliştirme peşinde olduğu görülen Insomniac, bizlere oldukça başarılı bir sunum yapmıştı. Özellikle görsel konusunda oldukça etkileyici olan ilk video sonrasında Rift Apart merakla beklenir olmuştu.


İlginizi Çekebilir: Rachet & Clank: Rift Apart Türkiye Fiyatı Belli Oldu


Ratchet & Clank: Into the Nexus sırasında yaşanan olayların sonrasının anlatılacağı Ratchet & Clank: Rift Apart, aynı amanda seri ile yeni tanışacak olan oyuncular için tam uzunlukta bağımsız bir hikaye de sunacak ve Ratchet ve Clank olarak şeytani bir imparatoru ortadan kaldırmak için mücadele vereceğiz. Bizleri yine aksiyon dolu bir oynanışın beklediği oyunda, geliştiriciler tarafından söylenene göre, görsel anlamda büyük bir şölenin yaşanmasının yanı sıra, serinin önceki oyunlarında ayak basmadığımız gezegenleri de keşfedebilmek ve eskilerin Sargasso ile Torren IV karışımı olan Nefarious City gibi yeni yerler görebilmek de mümkün olacak.

Ratchet & Clank: Rift Apart Türkçe Alt Yazı ile Gelecek

Bugün itibarıyla PlayStation Türkiye, yeni oyunun dil desteği ile ilgili açıklama yaptı. Oyunun soundtrack’lerinden bazılarının paylaşıldığı blog yazısı ile birlikte müjdeli haber verildi. PlayStation Türkiye’den yapılan açıklamaya göre Rift Apart, Türkçe alt yazı desteği ile sevenleriyle buluşacak.

Sony, PlayStation 4 için yayınlanan Into the Nexus oyununda da Türkçe alt yazı desteği sunmuştu. Böylece şirket, yeni oyunda da sevenlerini Türkçe dil desteğinden mahrum bırakmamış oldu.

Sony’den gelen açıklama ise şu şekilde oldu: “Ratchet & Clank: Ayrı Dünyalar, 11 Haziran 2021 tarihinde Türkçe altyazı ve menü desteğiyle birlikte piyasaya çıkıyor! Sürükleyici ve heyecanlı bir deneyim yaşatması adına, bir başka PlayStation’a özel oyuna daha Türkçe dil desteği sağlayarak, PlayStation topluluğunu desteklemekten mutluluk duyuyoruz.”

Türkçe açıklamasıyla birlikte oyun için yeni bir trailer daha yayınlandı. Daha önce görmediğimiz anlara odaklanan bu trailer’a ulaşmak için hemen yukarıdaki videoyu izleyebilirsiniz. Oyun için hazırlanan müziklerden bazılarına ise resmi blog adresi üzerinden ulaşmanız mümkün.

Exit mobile version