Rainbow Six Siege Bu Hafta Oynaması Ücretsiz!

Ekip arkadaşlarınızı şimdiden hazırlayın.

Rainbow Six Siege Ücretsiz

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege 11 – 15 Haziran tarihleri arasında ücretsiz olarak oynanabilecek. Tüm haritalara, oyun modlarına ve 20 temel operatöre anında erişim de dahil olmak üzere RSS topluluğundaki 60 milyondan fazla oyuncuya katılabilir ve özgürce oyunu deneyimleyebilirsiniz. RSS bu hafta oynaması ücretsiz. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Far Cry 6 Önümüzdeki Ay Tanıtılabilir!


Rainbow Six Siege Ücretsiz Oldu

Tom Clancy’s RSS 11 – 15 Haziran tarihleri arasında ücretsiz olarak oynanabilecek. Ücretsiz Hafta Sonu’na katılan tüm oyuncular oyunu satın alırlarsa ilerlemelerini sürdürebilir, kazandıkları oyun içi içerikleri saklayabilir ve kesintisiz oynamaya devam edebilirler.

Ayrıca 11 – 17 Haziran tarihleri arasında ana oyun (yalnızca PC için), Deluxe, Gold ve Ultimate Sürümlerinde yüzde 70’e varan indirim olacak. Oyunu Ubisoft Store üzerinden satın almak isteyenler ise yüzde 20 ek indirimden faydalanabilirler. Oyun 11 Haziran TSİ 16:00 – 15 Haziran TSİ 23:00 tarihleri arasında PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinden ücretsiz olacak. İlgili ön yükleme sayfasına buradan ulaşabilirsiniz sevgili Turuncu Levye takipçileri.

Oyunu PC üzerinde deneyimleyecek olan takipçilerimizin aşağıda yer alan sistem gereksinimlerine göz atmalarını öneririz.

Rainbow Six Siege Yeni Nesil Yolcusu

Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen ve Ubisoft tarafından yayımlanan Six Siege, PlayStation 5 ve Xbox Series X için çıkışını gerçekleştirecek. WindowsCentral’a röportaj veren Leroy Athanassoff (Oyun Yönetmeni) geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan oyunun yeni nesil konsollarda da ulaşılabilir olmasını hedeflediklerini belirtti.

Çapraz nesil desteğini de doğrulan Athanassoff, Xbox ve PlayStation oyuncularını bir arada görmek istediklerini dile getirdi. Ancak bildiğiniz gibi bunun gerçekleşmesi için Sony ve Microsoft‘un aynı masaya oturup platform desteği konusunu masaya yatırmaları gerekmekte.

Toplam 55 milyon aktif oyuncu sayısına sahip olan oyuna düzenli olarak güncellemeler gelmeye devam ediyor.

Minimum Sistem Gereksinimleri:

Önerilen Sistem Gereksinimleri: 


Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın. Turuncu Levye Facebook grubumuz açıldı! Tüm Levye takipçilerini grubumuza bekleriz.

 

 

Exit mobile version