Rainbow Six Siege 120 FPS 4K Desteğine Kavuştu!

Yeni nesil konsol oyuncuları için güzel gelişme.

Rainbow Six Siege

Ubisoft, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege ’in PlayStation 5 ve Xbox Series X’te artık 4K ve 120 FPS’ye kadar işleme ölçekleme ile şimdiki nesil sürümle aynı fiyata sunulduğunu duyurdu. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Immortals: Fenyx Rising İnceleme


Rainbow Six Siege Yeni Nesilde Hız Kazandı

Yapılan açıklamaya göre bu geliştirmeler, konsol oyuncularına en yüksek kalitede deneyimi sunmak için yeni nesil konsolların sunduğu önemli olanaklardan yararlanmayı amaçlamakta. Ayrıca Tom Clancy’s Rainbow Six Siege’in 5. yılının son sezonu olan Neon Dawn Operasyonu şimdi; PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X | S, Xbox One konsol ailesi ve Windows PC’de.

Bu yeni sezon, yepyeni bir operatör olan Aruni, Gökdelen haritasının yenilemesi ve yeni erişilebilirlik ayarları gibi özelliklerle geliyor. Year 5 Pass sahipleri Aruni ile anında oynayabilirken, diğer oyuncular 8 Aralık’tan itibaren Nam veya R6 Kredisi ile Aruni’yi açabilirler. Gökdelen haritasının yenilemesi de dahil olmak üzere yeni sezonluk içerikler tüm oyunculara ücretsiz olarak sunuluyor.

5. Yıl 4. Sezon, şimdiden 22 Şubat’a kadar sürecek olan Battle Pass’i de oyuna getiriyor. Bu yeni operatöre ek olarak, oyuncular şimdi 3 hedef ile yeniden ele alınmış Gökdelen haritasını da keşfedebilirler. Önce, balkonların sayısını düşürerek ve onları yeniden konumlandırarak daha önce dışarıdan oluşturabilecek çapraz ateşi azaltıp saldıranları içeri yönlendirmek hedeflendi.

İkinci kattaki binanın iki tarafı arasına yepyeni bir rotasyon güzergâhı da eklendi. Son olarak, daha rekabetçi bir hale getirmek için bomba alanlarının hepsi dengelendi. Neon Dawn Operasyonu aynı zamanda, belirli sezonların farklı bir hayır kurumuna adanmış sınırlı süreli bir pakete sahip olduğu Altıncı Muhafız (Sixth Guardian) programının çıkışına da dikkat çekiyor.

Bugünden itibaren Rainbow Six Siege oyuncuları, Doc için üniforma, silah kaplaması, uğurluk ve başlık içeren bir paket satın alabilirler.

Satılan paket başına minimum 5€ olmak üzere net gelirin yüzde yüzü The AbleGamers Charity hayır kurumuna bağışlanacak. AbleGamers, oyunculara oyun deneyiminden keyif almaları için ihtiyaç duydukları araçları sağlayarak ve video oyun endüstrisine dahil olmayı teşvik ederek engelli oyuncuları desteklemeyi amaçlayan, kâr amacı gütmeyen bir kuruluştur.


Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylamayı unutmayın.

Exit mobile version