Rainbow Six Extraction İçerikleri Ücretsiz Olacak

Fransız yayıncı yeni oyun için bolca içerik planlıyor...

Rainbow Six Extraction İçerikleri Ücretsiz Olacak

Ubisoft tarafından yapılan açıklamalar ile Rainbow Six Extraction içerikleri ücretsiz olacağı müjdelendi. Ayrıca oyunun çıkışı sonrasında bizlere sunulacak olan içerikler hakkında da detaylı açıklamalar yapıldı. İşte o detaylar!


İlginizi Çekebilir: Rainbow Six: Extraction Çıkış Tarihi Duyuruldu


Rainbow Six Extraction İçerikleri Ücretsiz Sunulacak

Ubisoft Montreal tarafından PC (Epic Games Store ve Ubisoft Store), PlayStation 4, PlayStation 5, Stadia, Xbox One ve Xbox Series için geliştirilme aşamasında olan Rainbow Six: Extraction, geçtiğimiz günlerde yapılan duyuru ile 20 Ocak 2022 tarihinde Ubisoft yayıncılığında oyuncular ile buluşacak. Hazır oyuncuların ilgisi sıcak iken, Fransız yayıncı da yeni Rainbow Six oyunu için içerik yol haritası da masaya yatırıldı.

Rainbow Six: Extraction, yeni Maelstrom Protocol görevleri ile gelecek. Verilen bilgiye göre her hafta, tamamlamamız durumunda çeşitli ödüller kazanacağımız meydan okumalar olacak.

Bahsi geçen bu görevler kapsamında, oyuncular dokuz yan bölgeyi araştıracaklar. Giderecek artacak olan zorlukta daha güçlü düşmanlar karşımıza çıkacak iken, kaynaklarımız çok daha hızlı tükenecek olup her bir aşamada tanınan süre de kısalacak.

Ubisoft tarafından söylenene bakılırsa, bir kontrol noktasına yaklaşırken, her şeyi kaybetme pahasına devam etmek ile erken tahliye olarak kazandığınız puanları sağlamak arasında seçim yapmamız gerekecek. Dereceler ise Bronze, Silver, Gold, Platinum ve Diamond olarak beş aşamaya ayrılıyor ve her biri kafa kozmetiği ve REACT Credits olmak üzere farklı ödüller kazandıracak.

Crisis Events, her yeni karakter temalı bir içerik ve yeni bir Protean ile gelecek. Spillover adı altındaki ilk etkinlikte, oyuncular olarak Sprawl’ın gelişmiş versiyonunun kolonilerini yok etmek için uğraşacağız. Bu süreçte elbette Archaens sürüleri de bizi durdurmaya çalışacak. Etkinliğin ödülü ise özel REACT Tech, yeni kozmetikler ve oyunun dünyası hakkında yeni bir bilgi olacak.

Son olarak, Assignments ise Mealstrom Protocols benzer, haftalık olarak değişen bir yapıda olacak. Oyunun çıkış gününde oynayabileceğiniz bu etkinlikler, aynı zamanda mini haritanın kapatılması ve daha kısıtlı cephane ikmalleri gibi görev değiştiricileri de sunacak.

Rainbow Six Extraction Hakkında

İster tek başınıza isterseniz de üç kişi kooperatif oynayabileceğiniz Rainbow Six Extraction oyununda, New Mexico bölgesinden başlayarak on iki harita boyunca farklı bölgeler boyunca ilerleyip karantina altındaki bölgelere baskın düzenleyecek ve Arhaens adı verilen ölümcül yaratık tehdidinin arkasındaki gizleri ortaya çıkartacağız.

Atılacağımız tehlikeli görevler, bölgelere göre farklılık gösterecek iken düşmanlarımız da gittikçe zorlu hale gelecekler. Kimi zaman kilit bir objeyi tahliye noktasına ulaştırmaya, kimi zaman da düşman dalgalarına karşı hayatta kalmaya çalışacağız.

Çapraz platform ve çapraz kayıt sistemi sayesinde bütün platformlardaki oyuncuların birbirleriyle oynayabilmelerine ek olarak, kayıt dosyanızı platformlar arasında taşıyabilmeniz de mümkün olacak. Bu sayede, platform değiştirseniz bile kaydettiğiniz aşamayı kaybetmeyeceksiniz.

Ubisoft tarafından verilen bir diğer bilgiye göre de kütüphanenizde Rainbow Six Siege varsa, oyundaki operatörlerin tamamını Rainbow Six: Extraction içeriğinde açabilmeniz mümkün olacak. Bununla birlikte, her bir operatörün kendisine özgü teçhizatlarını ve silahlarını da kullanabileceksiniz.

Exit mobile version