QuakeCon 2022 Etkinliği Bugün Başlıyor!

Üç günlük bir etkinlik bizleri bekliyor...

Merakla beklenen QuakeCon 2022, bugün TSİ 20:00 sıralarında başlayacak. 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü son bulacak olan etkinlik ile ilgili tüm program detayları haberimizde.


İlginiz Çekebilir: Steam QuakeCon 2022 Kampanyasını Kaçırmayın


1996 yılından bu yana her sene ZeniMax Media tarafından organize edilen QuakeCon, dünya genelindeki binlerce oyuncunun ortak buluşma etkinliklerinden bir tanesi olmuştu. Rekabete dayalı turnuvanın da düzenlendiği etkinlik QuakeCon 2022 ile yoluna devam edecek. Üç gün sürecek olan etkinlik kapsamında, Quake Champions Dünya Şampiyonası, canlı yayın etkinlikleri, bağış kampanyaları ve daha bizleri bekliyor. Yapılan açıklamanın detayları ise şöyle;

QuakeCon 2022 Etkinliği Bugün İtibarıyla Başlıyor

QuakeCon 2022, bugün TSİ 20.00’de Marty Stratton’un açılış konuşmasıyla başlayıp ardından Bethesda oyunları hakkında tartışmalar, eğlenceli interaktif gösteriler, çekilişler, turnuvalar, bağış toplama etkinlikleri, geliştirici röportajları, Bethesda oyunlarında büyük indirimler ve çok daha fazlasını kapsayan dopdolu bir programla devam edecek.

Gösteriyi izlemeniz, eski dostlarla görüşmeniz, bağış yapmanız ve her çekilişe dahil olmanız için sizi Twitch kanalına bekliyoruz!

Hazır etkinliğin haberini vermişken sizinle paylaşmak istediğimiz bazı heyecan verici sıcak gelişmeler var. Detaylara aşağıdan göz atabilirsiniz!

id Software ve Bethesda PC Klasikleri, PC Game Pass’e ve Microsoft Store’a geliyor

Bugün, günümüzün en olağanüstü FPS ve RPG oyunları için çıtayı belirleyen Return to Castle Wolfenstein, Quake 4 ve The Elder Scrolls Adventures: Redguard gibi 10’dan fazla klasik PC oyunu, PC Game Pass’e ve Microsoft Store’a geliyor.

PC Game Pass’e bugün dahil olan oyunlar:

Şimdi Microsoft Store’da ücretsiz olan oyunlar:

Şimdi Microsoft Store’da satışta olan oyunlar:

Orijinal Quake’in Yeniden Çıkan Sürümüne Legendary Mod ve Threewave CTF’nin Bulunduğu Yeni Güncelleme Geliyor

Geçen yıl günümüz oyuncularının, id Software’in hızına yetişmesi zor klasiğini deneyimleyebilmesi için orijinal Quake’i yeniden yayınladık ve Xbox Game Pass’te erişime sunduk. Bugün ise 4. Güncelleme ile takım tabanlı çok oyunculu oyunların atası olan efsane Threewave Capture the Flag dahil olmak üzere çok daha fazlasını sizlere sunuyoruz. Bu eklenti, beraberinde orijinal moddan simgesel nitelik taşıyan dokuz seviyeyi içeriyor. Bunu tam da QuakeCon zamanı gelmişken sizi, yedi silah arkadaşınızla tekrar bir araya getirmek için yaptık!

Seçili Bethesda Oyunlarında %70’e Varan İndirimlerle Büyük QuakeCon İndirimi BAŞLADI

Seçili mağazalarda DEATHLOOP’ta %60, Ghostwire: Tokyo’da %50 indirim ile sınırlı kalmayıp Fallout, DOOM Eternal, Dishonored ve Wolfenstein gibi birçok seçili Bethesda oyununda %70’e varan indirimlerle QuakeCon şenliğine katılın. (Seçili Platformlarda, detaylar ve belirli bölgelerdeki indirimli fiyatları görmek için ürünlerin kendi sayfasını görüntüleyin.)

Tüm bunlara ek olarak oyuncular, içerisinde DEATHLOOP, Ghostwire: Tokyo, DOOM Eternal ve Fallout 76’nın bulunduğu Bethesda PC oyunlarını harika QuakeCon 2022 Paketi aracılığıyla edinebilir. Oyuncular, daha fazla bilgi almak için buraya uğrayabilirler.

QC2022_Sale_Image

QuakeCon Yardım Kurumlarına Bağış Yapın: Hayvanların Kurtulmasına Destek Olun ve ACLU’ya Bağış Yapın

QuakeCon’un yardımsever geleneğini hem küresel hem de yerel çapta bir kez daha sürdüreceğimiz için çok heyecanlıyız. QuakeCon izleyicileri, resmi QuakeCon yayını üzerinden QuakeCon Tiltify Team aracılığıyla kurumlara bağış yapabilir. Bu sene American Civil Liberties Union’a (ACLU), Dallas bölgesinde hayvan sahiplenme konusunda eski ortağımız Dallas Pets Alive’a ve küresel hayvan sağlığı kurumu olan FOUR PAWS’a destek vermekten gurur duyuyoruz.

QUAKE CHAMPIONS DÜNYA ŞAMPİYONASI

Quake turnuvası olmadan QuakeCon olur mu hiç! Bu yılki Quake Pro League, 18-20 Ağustos tarihleri arasında Romanya’nın başkenti Bükreş’teki PGL stüdyosunda gerçekleşecek 2022 Quake Pro League Dünya Şampiyonası ile sınırları zorlayacak. 13 Quake Pro League oyuncusu ile katılmaya hak kazanan diğer 11 oyuncu, 24 kişilik çift karşılaşmalı eleme turnuvasında Dünya Şampiyonası kemeri için karşı karşıya gelecek.

Finallerin tümünü nasıl izleyebileceğinizi öğrenmek ve daha fazla bilgi almak için lütfen şu adresi ziyaret edin: https://quake.bethesda.net/en/news/2yzTZVAdDc10jYGD0ChBsh

Şenlik BUGÜN, Sakın Kaçırmayın!

TSİ 20.00’de başlayacak olan QuakeCon şenliklerine buradan katılın. Arkane Austin’in gelecek oyunu Redfall hakkında yuvarlak masa geliştirici paneli, The Elder Scrolls: Online oynanış gösterimi ve söyleşisi, Fallout 76’ya gelecek olan Expeditions: The Pitt hakkında panel ve özel konuğumuz SteelSeries ile QuakeCon kirli klavye yarışması gibi önemli anları ve çok daha fazlasını kaçırmayın.

Exit mobile version