PUBG Sezon 12 İnceleme

Battle Royale türünün en spesifik örneklerinden birisi olan PUBG, yeni sezonu ile birlikte oyunculara yenilenmiş bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. Bu yazımızda PUBG Sezon 12 İnceleme ile karşınızdayız.


Benzer İçerik: Resident Evil: Village İnceleme


PUBG Sezon 12 İncelemesi

PUBG 12.1 Güncellemesi ile oyuncularla buluşan Sezon 12, pek çok yenilikle birlikte geliyor. Bunlardan en ikoniği, grafiksel detayları ile yeniden düzenlenen Miramar haritası olabilir.

2017 yılının sonundan bu yana hayatımızın bir parçası olan ve oyuncuların en sevdiği haritalardan birisi olan Miramar, yenilenmiş görsel detaylar ile birlikte geliyor.

Geliştirici şirket yeni güncelleme ile birlikte harita boyunca görsel kaliteyi artırmaya çalıştıklarını vurgularken, özellikle ışık mekaniklerine yoğunlaştıklarının altını çiziyor. Bu sayede oyuncunun ortamla ve harita ile etkileşimi, daha iyi bir seviyeye taşınmaya hedefleniyor.

PUBG Sezon 12 İnceleme / PUBG Sezon 12 Yenilikleri

Editörün Yorumu

Rekabetin gittikçe artış gösterdiği battle royale türünde yeniliklerin önemini bilen PUBG, bu sezonda da oyuncuların deneyimini iyileştirmeye ve geliştirmeye yönelik pek çok detaya imza atmış.

Sürekli güncellenen ögeleri ile oyun deneyimini güncel tutmaya çalışan PUBG’nin yeni sezonda da oyuncuları kendine çeken detaylar ile karşımızda olduğunu söyleyebilirim.

PUBG Sezon 12 Yenilikleri Neler?

1- Arazi Güncellemeleri

Oyunun yeni sezonunda mevcut malzemeler baz alınarak yeni malzemeler kullanıldı. Oyuncuların zaman zaman oldukça sıkıntı çektiği tırmanılamayan bölgeler net bir şekilde işaretlendi ve dik yamaçlara ek kayalıklar eklenerek ayrıntı seviyesi artırıldı.

Buna ek olarak yeni ağaçlar ve bitkiler de eklenerek yeşillik alanlar elden geçirildi.

2- Aydınlatma Güncellemeleri

Oyunlardaki en önemli detaylardan birisi olan aydınlatma, yeni sezon ve yeni güncelleme ile tekrar ele alındı.

Buradaki amaçlardan ilkii; daha sıcak, daha kuru ve daha çorak bir his yaratarak, his ve renk paletini diğer haritalardan ayırmaktı. Geliştirici şirket haritanın yapısını göz önüne alarak ışık rotasını tekrar çizdi ve aydınlatma düzenlerini, günün farklı zamanları için tekrar yapılandırdı.

3- Nesne Güncellemeleri

Oyunda yer alan bazı nesneler yenilendi ve iyileştirildi. Bu sayede grafikler, daha gerçekçi bir hale bürünmüş oldu. Ayrıca temiz bir görünüm sağlamak adına harita akışı düzenlenerek dağınıklık temizlendi.

4- Yeni Araç: ATV

Yeni sezonda, oyuncuların severek kullanabileceği ATV’nin oyuna dahil olduğunu görüyoruz. Yarış serisinden ilham alınarak tasarlanan bu araç, iki kişilik bir yapıya sahip olacak şekilde geliştirildi.

Normal yapıdayken 110 km / s hızlara ulaşabilen yeni araç, maksimum güçlendirmeler eşliğinde azami 125 km / s hıza ulaşabiliyor. ATV’nin maksimum mesafesi 24,4 km olarak açıklanırken, araç dayanıklılık canı ise 750 olarak belirlenmiş durumda.

5- Yeni Silah: Lynx AMR

Zırhlı düşmanları hedef almaya odaklanan Lynx AMR, bu sezonun en popüler silahlarından birisi olacak gibi gözüküyor. Oyundaki en iyi anti-araç keskin nişancı tüfeği olan Lynx AMR, BDRM’yi tamamen yok edebilir ya da pencerelerini delerek yolcuları öldürebilir.

Ne kadar güçlü olduğunu merak mı ediyorsunuz? Motorları tek atışta, diğer normal araçların çoğunu ise iki ya da üç atışta imha edebilir!

Oyunun 0,50 kalibrelik ilk silahı olan Lynx AMR, toplamda beş mermiye sahip olmakla birlikte oyunculara şarjör değiştirme imkanı sunmuyor. Yani onu bir defa ele geçirdiyseniz, dikkatli bir şekilde kullanmalısınız.

6- Lobi Futbolu

Oyuna başlamadan önce beklediğiniz başlangıç adasında sıkılıyor musunuz? Yeni güncelleme ile birlikte lobideki futbol toplarını kullanarak, çevrenizdekilerle maç yapabilirsiniz.

7- Diğer İyileştirmeler, Güncellemeler ve Düzeltmeler

Geçtiğimiz günlerde oyuncularla buluşan Sezon 12 hakkında daha ayrıntılı bilgi almak ve merak ettiğiniz detaylara ulaşmak için resmi internet sitesini ziyaret etmeyi unutmayın!


PUBG (PC) İndir


Sizler için hazırlamış olduğumuz bu incelemenin de sonuna geldik. Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı ihmal etmeyin.

PUBG Hakkında

20 Aralık 2017 tarihinde çıkış yapan ve dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca kullanıcıyı kendine bağlayan PUBG, oyuncular açısından battle royale türünün en popüler oyunu olarak kabul ediliyor.

Yüzlerce oyuncunun bir haritada yarıştığı oyunda, sona kalan kişi ya da takım olmaya çalışıyorsunuz. Tabii ki bu süreçte gizlilikten gelişime, teçhizattan kalan mermiye kadar her bir detayın kritik bir öneme sahip olduğunu hatırlatalım.

Exit mobile version