PUBG: New State için Yeni AKINTA Haritası Geldi

Yeni bir işbirliği daha söz konusu...

Mobil cihazlar için yayınlanmış olan PUBG: New State için yeni güncelleme bugün itibarıyla yayınlandı. Yeni bir haritaya ek olarak, yeni içeriklerin oyuncular ile buluşturulduğu güncellemenin detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Krafton, Yeni Fantastik Oyunu için Bir Video Yayınladı


Krafton tarafından geliştirilmiş olan mobil Battle Royale oyunu, 11 Kasım 2021 tarihinde Android ve iOS için aralarında Türkiye’nin de bulunduğu iki yüzden fazla ülkede yayınlanmıştı. Her ne kadar ücretsiz olsa da, oyun için satın alımların yapılabiliyor.

Zaman içerisinde yayınlanan güncellemeler ile gelişmeye devam eden mobil oyunu için hazırlanan yeni güncelleme de bugün itibarıyla Android ve iOS için yayınlandı. 4X4 yeni AKINTA haritasına ek olarak, McLaren Automotive işbirliği, New State Labs devamı ve yeni bir silah, oyuncular ile buluşuyor. Yapılan açıklama şöyle;

1663920836_2022_NEW_STATE_MOBILE_AKINTA_

PUBG: New State, Yeni Güncellemesine Kavuştu

KRAFTON, Inc. bugün NEW STATE MOBILE Eylül güncellemesinin Android ve iOS’ta yayınlandığını duyurdu. NEW STATE MOBILE’ın en yeni 4x4km haritası AKINTA, oyuncuların artık giriş yaparak deneyimlemesi için resmi olarak yayında. Fütürist bir Afrika yapısına sahip olan AKINTA ile birlikte Eylül güncellemesi, McLaren Automotive ile yeni bir iş birliği, NEW STATE Labs için bir uzatma süresi, yeni bir silah ve daha fazlasını sunuyor.

Eylül güncellemesi ile oyuna eklenen ana özelliklerin tam listesini aşağıda görebilirsiniz. Eylül güncellemesinin bütün yama notlarına BURADAN ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version