PUBG: New State Çıkış Tarihi Belli Oldu

PUBG: New State için mobil cihazlar hazır mı?

PUBG New State Çıkış Tarihi Belli Oldu

PUBG: New State çıkış tarihi en nihayetinde ortaya çıktı. Önümüzdeki ay satışa sunulması beklenen ücretsiz oyunun net tarihi ne zaman? Detayını haberimizde bulabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Call of Duty: Mobile Sezon 9 İçerikleri Bu Hafta Geliyor


Battle Royale türünün popüler hale gelmesine katkısı olan oyunlardan PUBG, 2018 yılı içerisinde Android ve iOS tabanlı cihazlar için de yayınlanmıştı. PUBG Mobile adıyla yayınlanan oyun, oldukça kısa bir süre içerisinde sürpriz olmayan popülerliğe ulaşmıştı. Bu da haliyle PUBG Corporation şirketinin bir devam oyunu için hazırlıklara başlamasını sağlamıştı.

PUBG: New State Çıkış Tarihi Çıkış Tarihi Ne Zaman?

Geride bıraktığımız zaman zarfında araçlar, harita ve silah özelleştirmesi dahil birçok tanıtım ile karşımıza gelen PUBG: New State, yapılan resmi duyuru ile 11 Kasım 2021 tarihi itibarıyla Android ve iOS kullanıcıları ile büyük buluşmasını gerçekleştirecek.

Eğer oyunu çıkışından önce denemeyi isterseniz, 29 – 30 Ekim 2021 tarihleri arasında teknik test düzenlenecek. Google Play Store ve App Store üzerinden ön-kayıt yapabileceğiniz testin gerçekleştirileceği ülkeler arasında Türkiye de bulunuyor.

Ücretsiz olmasına rağmen oyun içi satın alımların bulunacağı PUBG: New State ile ilgili olarak verilen bilgilere bakılırsa, oyunun haritası olacak Troi üzerinde bir tramvay bulunacak. Bu sayede, her yere yürüyerek gitmeyi seven oyuncular, bu sistemi kullanarak harita üzerinde hızlı seyahat edebilecekler. Durmaksızın çalışan tramvay, harita üzerindeki belirli noktalar arasında otomatik olarak hareket ediyor.

Ücretsiz olmasına rağmen satın alımların bulunacağı oyunda, topladığınız paralar ile oyun için mağazadan benzin, bomba, mermi ve daha birçok şey satın alabilmeniz mümkün olacak. Satın aldıklarınız ise bir insansız hava aracı (drone) ile teslim edilecek. Ne var ki bu araç diğer oyuncular tarafından da görüldüğü için, size ait olan eşyalara konmaya çalışacaklar.

PUBG: New State oyununa ayrıca yeni bir zırh da ekleniyor. Dyneema isimli bu yeni sırh, üçüncü seviyede iken 5.56 mm, 9 mm ve 45 ACP mermilerine karşı ek koruma sağlayabilecek iken, 7,62, .300 Magnum ve 12 kalibre mermiler karşısında yeterli koruma bir sunamayacak.

PUBG: New State için yayınlanan çıkış fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Exit mobile version