PUBG Mobile ile Automobili Lamborghini İşbirliği Duyuruldu

Haritada son sürat savaşa hazır mısınz?

Krafton tarafından yapılan açıklama ile PUBG Mobile ile Automobili Lamborghini işbirliği duyuruldu. Ünlü otomobil üreticisinin son model otomobillerini savaş alanında kullanabileceğiniz işbirliğinin detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: PUBG: Battlegrounds Güncelleme 16.2 Yayınlandı


PUBG Mobile, 2018 yılı içerisinde Android ve iOS için yayınlanmıştı. Farklı bölgelerde Krafton ve Tencent dahil birden fazla yayıncı tarafından oyuncular ile buluşturulan ücretsiz Battle Royale oyunu için zaman içerisinde birçok işbirliklerine imza atılmıştı. Jujutsu Kaisen ve Warfare de bunlardan son ikisi olmuştu.

Şimdi ise Automobili Lamborghini ile yapılan yeni bir işbirliği gündeme geldi. Bu işbirliği kapsamında, dünyanın önde gelen otomobil üreticilerinden birinin son model otomobilleri mobil Battle Royale oyununa gelecek.

İşbirliğine ilişkin duyuru ve merak edilen detaylar ise şöyle;

PUBG Mobile işbirliği Lamborghini

PUBG Mobile ile Automobili Lamborghini İşbirliği Geliyor!

Bugünden başlayarak 30 Nisan’a kadar devam edecek iş birliğinde oyuncular, dört özel araca erişebilecekler. Bunlar arasında güçlü bir V12 motorla donatılmış, yarış odaklı Lamborghini Aventador SVJ; zarif ve şık, dört kapılı GT konseptine sahip Lamborghini Estoque ve bir spor arabayı SUV’un çok yönlülüğüyle birleştiren Lamborghini Super SUV Urus modelleri yer alıyor. Her araç Lamborghini’nin klasik görünümü ve sınırlı sayıda PUBG MOBILE görünümü olmak üzere iki farklı renkte sunulacak. Bu arabaların yanı sıra, kilidi açılabilen sürpriz bir özel araç da oyuncuların keşfetmesi için oyunda yer alacak.

Automobili Lamborghini, 1963 yılında Ferruccio Lamborghini’nin spor araba üretme vizyonuna dayalı olarak kuruldu. Uluslararası saygınlığa sahip markanın felsefesinde hala benzersiz stili ikonik, yenilikçi ve yüksek performanslı araç yelpazesiyle geliştirmek yatıyor. Bu iş birliği ile oyuncular, PUBG MOBILE’ın savaş alanlarında sınırlı bir süre için, dinamik ve heyecan verici Lamborghini modellerinden bazılarının direksiyonuna geçme şansına sahip olacak.

PUBG Mobile ile ilgili daha fazla bilgi için Youtube, Nimo TV, Twitch, Facebook ve TikTok hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz.

PUBG Mobile Hakkında

PUBG Mobile, interaktif eğlence dünyasını 2017 yılında değiştiren fenomen PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS oyununu temel alıyor. Oyunda 100 kadar oyuncu, ıssız bir adaya paraşütle atlayarak hayatta kalan son kişi olmaya çalışıyor. Oyuncuların etrafta silah, araç ve çeşitli kaynaklar bulması, tüm rakiplerini yenmesi ve giderek daralan oyun alanında hayatta kalması gerekiyor.

Exit mobile version