PUBG: Battlegrounds Ücretsiz Hale Geldi!

Herkes savaş alanına buyursun!

PUBG: Battlegrounds ücretsiz olarak oyuncuların beğenisine sunuldu. Krafton tarafından yapılan duyuru sonrasında, popüler Battle Royale oyununu tek kuruş ödemeden indirip doyasıya oynayabilirsiniz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Epic Games’in Ücretsiz Oyunu Belli Oldu (6 Ocak) 


2017 yılında PC için yayınlanan PlayerUnkown’s Battleground ya da bilinen ismiyle PUBG, ücretli olarak piyasaya sürülmüştü. Çıkış yapmasının hemen ardından Steam mağazasında rekor üstüne rekor kıran yapım, 2018 yılının sonlarına doğru konsol kullanıcılarının da beğenisine sunulmuştu.

Battle Royale türünün popüler hale gelmesini sağlayan PUBG, ücretsiz olarak oynanabilen rakipleri gelen kadar piyasaya egemen olmayı başarmıştı. Ardından neredeyse her büyük oyun şirketi, kendi Battle Royale oyununu piyasaya sürerek, PUBG’ye rakip olmuştu.

Özellikle Fortnite karşısında tutunamayan PUBG, düşüş trendine girmişti. Her ne kadar mobilde yakaladığı başarı ile tekrar gündeme gelse de PC’deki oyuncu sayısı azalıyordu. PC için yeni modeller deneme kararı alan yayıncı konumundaki Krafton, oyunun adının PUBG: Battlegrounds olarak değiştirilmesinden sonra, geçtiğimiz yıl içerisinde harekete geçmişti.

PUBG Battlegrounds Ücretsiz İndir

PUBG: Battlegrounds Ücretsiz Oldu

Krafton ve PUBG Studios (eski adıyla PUBG Corpration), geçtiğimiz ayın başlarında yaptıkları duyuru sonrasında PUBG: Battlegrounds oyunu 15.2 versiyonlu güncelleme ile artık ücretsiz olarak oyuncuların beğenisine sundular. PC (Steam), PlayStation 4 ve Xbox One platformlarının tamamında ücretsiz olarak sunulan oyunu, şimdi indirebilirsiniz. Ne var ki, giriş yapabilmek için yarına kadar beklemeniz gerekecek. Nedeni ise ücretsiz versiyon ile gelecek olan oyunculara karşı hazırlık olması için sunucuların bakıma alınmış olması.

Halihazırda oyuna sahip olanlar, otomatik olarak BATTLEGROUNDS Plus yükseltmesi ve çeşitli oyun içi ödülleri içeren pakete erişim hakkı kazanabilecekler. Eğer ücretsiz versiyona başlamışsanız, tercihen yapabileceğiniz BATTLEGROUNDS Plus yükseltmesi 12.99 dolarlık bir ücrete tabi olacak. Yükseltme sonrasında ise özel maç oluşturabilmenin yanı sıra, dereceli modlara erişim ve daha birçok avantaja sahip olacaksınız.

PUBG: Battlegrounds Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

 

Exit mobile version