PUBG’nin 20.1 Güncellemesi Haftaya Yayınlanacak

Battle Royale oyunu güncel kalmaya devam ediyor...

Krafton tarafından yapılan açıklama ile PUBG’nin 20.1 güncellemesi, PC için 11 Ekim 2022 ve konsollar için 19 Ekim 2022 tarihinde yayınlanacak. Peki yeni güncelleme ne gibi yenilikler getirecek? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: PUBG ile Dead by Daylight İşbirliği Geliyor!


Verilen bilgilere göre, araçlardan ateş etme gibi silahlı oynanış güncellemelerinin yanı sıra, dünya ve harita güncellemeleri ve oyun deneyimi kalitesi düzenlemeleri ve yeni bir dereceli sezon ile gelecek. Krafton tarafından yapılan verilen bilgiler şöyle;

PUBG’nin 20.1 Güncellemesi, Ne Yenilikler Getirecek?

KRAFTON, Inc.’in PUBG: BATTLEGROUNDS Güncelleme 20.1’i PC sunucularında 11 Ekim’de ve konsollarda 19 Ekim’de yayına gireceği zaman, oyuncular silah eklentilerinde çeşitli iyileştirmelerle beraber araçlardan ateşlemelere gelen güncellemeleri, yeni bir dereceli sezon, dünya ve harita güncellemeleri ve yaşam kalitesi güncellemeleri ile karşılaşacaklar.

1664969693_2022_PUBG_20.1

Aşağıda, Güncelleme 20.1 ile ufukta görünen önemli güncellemelerin ayrıntılarını görebilirsiniz. Daha fazla bilgi için tam yama notlarını BURADAN inceleyebilirsiniz. Yeni içeriğe önceden göz atmak isteyen oyuncular bugün PC test sunucusunda giriş yapabilirler.

Silahlı Oynanış Güncellemeleri

Dünya ve Harita Güncellemeleri:

Oyun Deneyimi Kalitesi Düzenlemeleri

Dereceli Sezon 20

Exit mobile version