PS5’e Özel Multiplayer Marvel Oyunu Geliştiriliyor!

Sony Marvel evrenini PlayStation dünyasına taşımaya kararlı.

PS5'e Özel Multiplayer Marvel Oyunu

Çok oyunculu bir Marvel oyununun yalnızca PlayStation 5 için geliştirilmekte olduğu iddia edildi. İddianın kaynağı ise XboxEra podcast’inde konuşan yardımcı sunucu Nick Baker. PS5’e özel multiplayer Marvel oyunu geliştiriliyor. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Marvel Future Fight Phoenix Gücü’ne Tekrar Kavuştu!


PS5’e Özel Multiplayer Marvel Oyunu

Çok oyunculu bir Marvel oyununun yalnızca PlayStation 5 için geliştirilmekte olduğu iddia edildi. İddianın kaynağı ise XboxEra podcast’inde konuşan yardımcı sunucu Nick Baker. Xbox hayranları için bu kötü bir haber, ancak Sony hayranları bir başka harika çizgi roman oyununu deneyimlemek üzereymiş gibi geliyor.

Baker; “Sony, Marvel’e yaslanıyor. Marvel ve Xbox ortaklığı hayali kuranlar şimdi üzülebilirler. Bana, PS5’e özel olacak çok oyunculu bir Marvel oyunu geliştirildiği bilgisi ulaştı. Bu konu hakkında daha fazla konuşmayacağım. Sadece bilgiyi aldığım kaynağa göre oyun Insomniac Games tarafından geliştiriliyor olabilir. Şirketin açtığı iş ilanları da bu iddialarımızı destekliyor.” sözleriyle şimdiden PlayStation kullanıcılarını heyecanlandırdı.

Stüdyo, Marvel’s Spider-Man ve Spider-Man: Miles Morales’in Marvel’s Spider-Man 2 ve Marvel’s Wolverine projelerinin önünü açmasıyla Marvel’a kendisini açıkça kanıtladığı için bu bilginin doğru olma ihtimali var. Bununla birlikte, Insomniac zaten iki oyun üzerinde halka açık bir şekilde çalışıyor ve bir Ratchet & Clank projesi de şu aşamada söz konusu değil, bu da başka bir tam projeyi zor bir taahhüt haline getiriyor.

Marvel oyunları sadece Insomniac tarafından geliştirilmiyor elbette. Crystal Dynamics tarafından geliştirilen ve tüm büyük platformlarda yayınlanan Marvel’s Avengers var elimizde ve Firaxis’ten Marvel’s Midnight Suns’da Mart 2022’de çıkışını gerçekleştirecek. Marvel’in Sony’nin tek oyunculu oyunlarında elde ettiği başarı göz önüne alındığında, bu çok şaşırtıcı değil. Ufukta çok oyunculu bir çaba da olabilir.

Bununla birlikte, Baker, Ghost of Tsushima Iki Island genişlemesini Director’s Cut’tan önce sızdırmış olsa da, bu sızıntıya karşı takipçilerimizin biraz daha temkinli yaklaşmaları gerektiği düşüncesindeyim. Sonuçta proje hakkında neredeyse hiç bir bilgi elimizde yok. Konu hakkında gelecek bilgi güncellemelerini sizlere sitemiz üzerinden aktarıyor olacağız.

Peki siz bu iddia hakkında ne düşünüyorsunuz? Sony tarafından gelecek olan muhtemel bir multiplayer Marvel oyunu nasıl olurdu? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version