PS4’ten PS5’e Ücretsiz Yükseltilebilen Oyunlar

Yakın bir zamanda PlayStation 5 satın almayı düşünüyorsanız, mevcut oyunlarınızı ücretsiz bir şekilde yükseltip yükseltemeyeceğinizi düşünüyor olabilirsiniz. Sizler için hazırladığımız bu listemizde PS4’ten PS5’e Ücretsiz Yükseltilebilen Oyunlar ile karşınızdayız!


Benzer İçerik: PS5 Türkçe Oyunlar Listesi


PS4’ten PS5’e Ücretsiz Yükseltilebilen Oyunlar Listesi

Yukarıdaki listemizde yer alan oyunlar, iki nesil konsol arasında ücretsiz bir şekilde yükseltme yapabilmenize olanak sunuyor. Bu sayede oyunları daha iyi performansla ve daha iyi grafiklerle oynama imkanınız bulunuyor.

Tabii ki bazı oyunların yükseltme için çeşitli şartlar sunduğunu hatırlatalım. Örneğin Control, PS4’ten PS5’e ücretsiz yükseltilebilen oyunlar arasında yer alıyor ancak bunun için Control: Ultimate Edition satın alma şartı koşuyor.

Konu hakkında daha detaylı bilgiler edinebilmek için PS Destek üzerinde hazırlanan içeriğe ulaşabilir ve merak ettiğiniz diğer tüm ayrıntıları bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz.


Bu listede görmediğiniz oyunlar mı var? Hemen aşağıdaki yorumlar sekmesinden bu durumu bizlerle ve okurlarımızla paylaşmayı ihmal etmeyin. Atladığımız bir şeyler olursa bunları güncellemekten keyif duyacağız.

Exit mobile version