PS Plus Temmuz 2021 Oyunları Belli Oldu!

 

Geçtiğimiz dakikalarda yapılan resmi açıklamalarla birlikte PS Plus Temmuz 2021 Oyunları belli oldu. Peki PlayStation Plus, önümüzdeki ay hangi oyunlarla oyuncuların karşısına çıkacak?


Benzer İçerik: PS Plus Haziran 2021 Oyunları


PS Plus Temmuz 2021 Oyunları Neler?

1- A Plague Tale: Innocence (PS5)

Genç Amicia ile küçük kardeşi Hugo’nun insanlık tarihinin en karanlık zamanlarında yaptıkları yürekleri parçalayan bu yolculukta korkunç bir hikayeye şahit olun. Engizisyon askerleri tarafından aranan ve etrafı fare sürüleriyle çevrilen Amicia ve Hugo birbirlerini tanıyacak ve birbirlerine güvenecekler.

Tüm olumsuzluklarla mücadele ederken bu acımasız dünyada yaşamak için bir amaç bulacaklar.

2- Call of Duty: Black Ops 4 (PS4)

Black Ops 4’te zorlu, ayakları yere basan ve akıcı bir Çok Oyunculu savaş, dopdolu beş zombi macerası sunan şu ana kadarki en büyük Zombies modu ve Black Ops evreninin muazzam boyutta topyekun iki savaş deneyiminde yaşam bulduğu Blackout yer alıyor.

3- WWE2K Battlegrounds (PS4)

Arcade aksiyonu ile dolu savaş alanınız olan WWE dünyasında, favori WWE Superstar ve Legend’larınız dünyadaki interaktif ortamlarda çarpışıyor. Çelik Kafes ve Kraliyet Gürlemesi gibi maç türlerinde özel yetenek ve güçlendirmeler kullanarak mücadele edin!

Tüm Dünyada Mücadele Edin! Benzersiz karakterler ve Savaş Alanlarının kilidini açarken sonraki WWE Superstar’larını bulmak için Paul Heyman ve Stone Cold Steve Austin ile birlikte orijinal çizgi roman üzerinden anlatılan yeni hikaye modunda oynayın.

Sizin Savaş Alanınız!

Birçok özelleştirilebilir parçayla kendi karakterlerinizi ve Savaş Alanlarınızı yaratıp düzenleyerek WWE 2K Battlegrounds’ta istediğiniz gibi oynayın!

Arkadaşlarınızla Kapışın – Çevrimiçi veya Yan Yana! Çevrimiçi Turnuvalarda mücadele edin veya tüm dünyadan oyunculara karşı zafere ulaşarak Savaş Alanının Kralı olun! Ayrıca, yerel çok oyunculu karşılaşmalarda mücadele ederek arkadaşlarınıza hükmedin.

PlayStation Plus (PS Plus) Ne İşe Yarıyor?

PS Plus abonesi olan oyuncular bu aboneliğe özel olarak çevrim içi çok oyunculu oyun oynama, özel indirimlerden faydalanma, her ay ücretsiz oyun elde etme gibi pek çok ayrıcalığa sahip oluyor.

PlayStation 4 ile birlikte çevrim içi oyunların oynanması PS Plus aboneliğine bağlı olarak gerçekleştiğinden çevrim içi oyun oynamak isteyen oyuncuların bu aboneliğe sahip olması gerekiyor.

Bununla birlikte abonelerin büyük ve özel indirimlerden faydalanma fırsatları da bulunuyor. Bu fırsatlar ve indirimler oyunlarda, eklentilerde ve ön siparişlerde geçerli oluyor.

Son olarak hepinizin de bildiği gibi her ay indirebileceğiniz iki adet PS4 oyununu da bu abonelikle birlikte elde etmiş oluyorsunuz. Bu oyunlara abone olduğunuz süreç boyunca erişebilmeniz mümkün.

Exit mobile version