PS Plus Oyun Kataloğu’na Eklenecek Oyunlardan İkisi Belli Oldu

Bakalım bu ay hangi oyunlar seçilecek?

PS Plus Oyun Kataloğuna Eklenecek Oyunlardan İkisi Belli Oldu

Resmi duyuru ile PS Plus Oyun Kataloğu‘na eklenecek oyunlardan ikisi netlik kazandı. Peki bizleri hangi iki oyun bekliyor? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: PS Plus Essential Nisan 2024 Oyunları Duyuruldu


PS Plus Oyun Kataloğu’na Eklenecek Oyunlardan İkisi Hangileri?

Sony Interactive Entertainment henüz PlayStation Plus Oyun Kataloğu’na eklenecek olan oyunların listesini yayınlamadı. Bunun için önümüzdeki haftayı bekliyoruz. Ne var ki şimdiden iki oyun belli oldu diyebiliriz. Resmi duyuru ile Dave the Diver ve Tales of Kenzera: Zau, bu ay PlayStation Plus Extra ve Deluxe planlarına abone olmuş olan kullanıcılara sunulacak.

MINTROCKET tarafından hem geliştirilen hem de yayınlanan Dave the Diver, 2023 yılının Haziran ayında satışa sunulmuştu. Tek oyunculu macera-rol yapma oyunu, gündüz vakti deniz keşfi ve balık tutma ve gece vakti de restoran işleten Dave isimli karakterin ve arkadaşlarının etrafında dönüyor. Amaçları ise gizemli Blue Hole’un gizemini çözmek oluyor.

Diğer yandan 23 Nisan 2024 tarihinde satışa sunulacak olan Tales of Kenzera: Zau ise, Surgent Studios tarafından geliştiriliyor ve Electronic Arts tarafından yayınlanacak. Hikaye olarak, Zau isimli bir çocuğun başından geçenleri anlatıyor. Ölen babasını hayata döndürmek için ölüm tanrısı ile pazarlık yapmış olan Zau olarak, artık kaybolan atalarının elinde olan Kenzera diyarlarında tehlikeli bir maceraya çıkıyoruz.

Exit mobile version