PS Plus Mayıs 2021 Oyunları Belli Oldu!

PS Plus Mayıs 2021 Oyunları Neler?

PS Plus Mayıs 2021 Oyunları Belli Oldu!

PlayStation Blog üzerinde yapılan resmi açıklamalarla birlikte PS Plus Mayıs 2021 Oyunları belli oldu. İşte PlayStation Plus Mayıs 2021 Ücretsiz Oyunları hakkında merak edilen tüm detaylar!


İlgili İçerik: PlayStation Plus 2021 Yılı Oyunları ve Toplam Değerleri


PS Plus Mayıs 2021 Oyunları Neler?

PS Plus aboneleri için 4 Mayıs 2021 itibarıyla kullanıma sunulacak olan yeni ücretsiz oyunlar belli oldu. Bu ayın listesi, kullanıcıları tatmin edecek cinsten gibi gözüküyor.

1- Wreckfest (PS5)

Wreckfest ile kuralları çiğneyin ve tam temaslı yarışların sınırlarını zorlayın! Destansı çarpışmaları, bitiş çizgisine doğru başa baş mücadeleleri ve metal bükülmesinin yepyeni yollarını bekleyin.

Bunlar sadece Wreckfest’te ulaşılabilen, hayatta bir kez karşılaşılabilecek anlardır, oyunun fizik simülasyonu size FlatOut 1 & 2’yi sunan efsanevi geliştirici Bugbear tarafından tasarlandı! En büyük sürüş alanında lastikleri yakın ve metalleri parçalayın!

2- Battlefield V (PS4)

2. Dünya Savaşı’nın daha önce hiç görülmemiş bir betimlemesiyle özüne dönen seride, Battlefield™ V ile insanlık tarihinin en büyük çatışmasına girin. Büyük Grand Operation’larda ve ortak Combined Arms’ta topyekün çok oyunculu savaşı tecrübe edin veya tek oyunculu War Stories’e katılın.

Dünyanın hiç beklenmedik yerlerinde destansı savaşlara katılarak bugüne kadarki en zengin ve en sürükleyici Battlefield’ın tadını çıkarın. Şimdi Battlefield için yeniden tasarlanan Battle Royale modu Firestorm da dahil.

3- Stranded Deep (PS4)

Gizemli bir uçak kazasından sonra engin Pasifik Okyanusu’nun açıklarında mahsur kalıyorsun. Tek başına, herhangi bir yardım çağırma imkanın olmadan hayatta kalmak için elinden geleni yapman gerekiyor


PlayStation Plus (PS Plus) Ne İşe Yarıyor?

PS Plus abonesi olan oyuncular bu aboneliğe özel olarak çevrim içi çok oyunculu oyun oynama, özel indirimlerden faydalanma, her ay ücretsiz oyun elde etme gibi pek çok ayrıcalığa sahip oluyor.

PlayStation 4 ile birlikte çevrim içi oyunların oynanması PS Plus aboneliğine bağlı olarak gerçekleştiğinden çevrim içi oyun oynamak isteyen oyuncuların bu aboneliğe sahip olması gerekiyor.

Bununla birlikte abonelerin büyük ve özel indirimlerden faydalanma fırsatları da bulunuyor. Bu fırsatlar ve indirimler oyunlarda, eklentilerde ve ön siparişlerde geçerli oluyor.

Son olarak hepinizin de bildiği gibi her ay indirebileceğiniz iki adet PS4 oyununu da bu abonelikle birlikte elde etmiş oluyorsunuz. Bu oyunlara abone olduğunuz süreç boyunca erişebilmeniz mümkün.

Exit mobile version