PS Plus Mart 2023 Oyunları Duyuruldu

Sekiz yeni oyun PS Plus servisine geliyor!

PS Plus Mart 2023 Oyunları Duyuruldu

Yeni güne yeni State of Play yayını ile başladık. PlayStation VR2 için çıkanlar ve Suicide Squad: Kill The Justice League dahil toplamda ondan fazla oyunun gösterildiği yayın sırasında, PS Plus Mart 2023 oyunları da duyuruldu. Ne var ki bu defa hem Essential hem de Extra ve Premium / Deluxe planları için abonelere sunulacak olanlar topluca duyuruldular.


İlginizi Çekebilir: Yeni GeForce Now Oyunları (23 Şubat)


PS Plus Mart 2023 Oyunları Hangileri Olacak?

Kısa bir fragman ile yapılan duyuruya göre, Essential aboneleri için Battlefield 2042 (PS4 ve PS5), CODE VEIN (PS4) ve Minecraft Dungeons (PS4) oyunları 7 Mart 2023 Salı günü itibarıyla indirilmeye açılacak.

Yeni oyunda, Birleşik Devletler ve Rusya taraflarının karşı karşıya geldiği bir savaşın patlak verdiği yakın bir gelecek teması işleniyor. Seçin bir askeri birliği komuta edeceğimiz Battlefield 2042’de, süper güçler de bizim yanımızda olacak. Yeni bir dünya savaşı patlak verecek iken, askeri birliktekilerin yeteneklerini kullanarak geleceği şekillendireceğiz.

Yakın bir gelecekte geçen oyunda, gizemli bir hastalık dünyayı yok oluşun eşiğine getiriyor. Yıkımın ortasında ise Vein adı verilen gizli bir topluluk var. Oyun boyunca arkadaşlarınız ile birlik oluşturarak geçmişinizi ortaya çıkartıp, Code Vein içindeki kabustan kaçabilmek için zorlu bir maceraya atılacaksınız.

Herhangi bir sınıf sisteminin bulunmadığı Minecraft Dungeons, Minecraft ile aynı evrende geçiyor ve şeytani Arch-Illager ile mücadele ederek köylüleri kurtarmaya çalışıyorsunuz. İster tek başınıza veya isterseniz de kooperatif desteği ile dört arkadaş bir araya gelerek oynayabildiğiniz oyunda, zindanları araştırıyor ve rastgele yaratılmış düşmanlar, tuzaklar, bulmacalar ve bölüm sonu düşmanları ile de mücadele ederek hazine bulmaya da çalışıyorsunuz. Oyun boyunca kanyonlardan bataklıklara ve madenlere kadar gezeceğiniz birçok mekan ve buralarda karşılaşacağınız düşmanlara karşı kullanabileceğiniz birçok yeni silah ve eşya olacak. İlerleyen zamanlarda silah geliştirmeleri açarak özel saldırılar da yapabiliyorsunuz.

Mart Ayının PS Plus Kataloğuna Eklenecek Extra ve Premium Deluxe Oyunları

PC ve PlayStation 5 için çıkmış olan koleksiyon paketi, Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu ve Uncharted: Kayıp Miras oyunlarını içeriyor. Nathan Drake için kapanış perdesi olan son oyunda, karakterimiz ağabeyi Sam Drake ile uzun zamandır kayıp olan Kaptan Avery’nin kayıp hazinesini bulmak için yola çıkıyor. Uzun soluklu macerada, kayıp korsan kolonisinin bulunduğu Libertalia’ya kadar uzanıyoruz.

İkinci ve üçüncü oyunda yardımcı karakter rolündeki Chloe Frazer’ın ana karakter rolünde olduğu Uncharted: Kayıp Miras’ta, Hindistan topraklarındaki Batı Gat Dağları’na gidiyoruz. Amacımız ise Ganeş’in Altın Fildişini bulmak olacak.

İster tek başınıza isterseniz de üç kişi kooperatif oynayabileceğiniz Rainbow Six Extraction’da, New Mexico’dan başlayarak farklı bölgeler boyunca ilerleyip karantina altındaki bölgelere baskın düzenleyecek ve Arhaens adı verilen ölümcül yaratık tehdidinin arkasındaki gizleri ortaya çıkartacağız. Atılacağımız tehlikeli görevler, bölgelere göre farklılık gösterecek iken düşmanlarımız da gittikçe zorlu hale gelecekler.

Hikayeye göre, Fenyx rolünde olacağız ve Yunan tanrılarını karanlık bir lanette kurtarmak için mücadele edeceğiz. Her biri tanrılardan esinlenilmiş yedi farklı bölgeye ayrılan bir açık dünyada geçecek olan senaryo boyunca, Achilles’ın kılıcı ve Daidalos’un kanatları gibi tanrısal güçlerini kullanarak Cyclops ve Medusa dahil güçlü mitolojik canavarlar ile hem havada hem de karada savaşacağız. Çatışmalar sırasında ok dahil çeşitli silahlar ve telekinezi dahil çeşitli yetenekler kullanabileceğiz. Oyunda ayrıca çözülmeyi bekleyen bulmacalar da olacak.

Awaceb, PC (Steam) ve Stadia için geliştirilmekte olan açık dünya macera oyunu Tchia’yı duyurdu. Oyuna adını veren bir karakteri yöneteceğimiz oyunda, Tchia’nın karşınıza çıkan herhangi bir hayvanın veya objenin kontrolüne geçebileceğiniz özel bir yeteneği var.

Senaryo boyunca bir noktadan başka bir noktaya gidebilmek, bulmacaları çözebilmek ve gizleri ortaya çıkartabilmek için, oyunda sunulacak olan farklı oynanış mekaniğini ve yetenekleri kullanmak durumunda olacaksınız. Bir kuş olarak havada uçabilecek olmanın yanı sıra, bir balık olarak okyanusu keşfedebilir veya köpek olarak hazine için kazabilirsiniz. Oyunda otuzdan fazla hayvan ve yüzlerce obje sizi bekleyecek.

Oyunda ritim sektörleri sırasındaki hikaye anlarında kullanabilir veya özel bir olayı tetikleyebilmek için kilidi açılabilir bir melodi çalabileceğiniz bir Ukulele olacak iken, karakterinizin kıyafetini ve salının görünümünü değiştirebileceğiniz birçok farklı özelleştirme eşyası bulunuyor. Ayrıca el feneri, pusula ve kamera gibi eğlence araçlarını da açabilmeniz mümkün olacak.

Hikayesi, bizleri adını aldığı Tokyo’ya götürecek. Visitors adı verilen dünya dışı ruhların şehri istilası altında olan şehirde, Doğaüstü güçlere sahip olan Akito olarak biz ise, bu ruhlar ile mücadele eder iken, yaşanan bu tuhaf olayların arkasındaki gizemi ortaya çıkartabilecek olan Hannaya maskesi giyen bir grup ile karşı karşıya geleceğiz.

Exit mobile version