PS Plus Mart 2021 Oyunları Belli Oldu!

PS Plus Mart 2021 Oyunları Neler?

PS Plus Mart 2021 Oyunları

Yapılan resmi açıklamalarla birlikte PS Plus Mart 2021 Oyunları belli oldu. İşte PlayStation Plus Mart 2021 Ücretsiz Oyunları hakkında merak edilen tüm detaylar!


İlgili İçerik: PlayStation Plus 2021 Yılı Oyunları ve Toplam Değerleri


PS Plus Mart 2021 Oyunları Neler?

Hemen aşağıda PlayStation Blog üzerinde açıklanan resmi oyunların bir listesini bulabilirsiniz. Söz konusu oyunlar 2 Mart 2021 Salı itibarıyla indirmeye sunulacaklar.

1- Final Fantasy VII Remake

Dünya, gezegenin yaşam gücünü mako enerjisi halinde kontrolü altında tutan bir şirket olan Shinra Electric Power Company’nin hâkimiyetinde. Midgar kentinde, Shinra’nın elit SOLDIER biriminin eski üyesi ve artık bir paralı asker olan Cloud Strife, kendisini bekleyen inanılmaz sonuçtan bihaber, Avalanche isimli direniş grubuna destek oluyor.

Final Fantasy VII Remake, unutulmaz karakterleri, hayretlere düşüren hikâyesi ve efsanevi savaşlarıyla akıllara kazınan orijinal oyunun bir tekrar yapımı.

2- Maquette (PS5)

Her bir binanın bitkinin ve nesnenin hem küçük hem de büyük olduğu, dünyanın M.C. Escher’ın yapıtlarına benzer bir şekilde bükülebildiği tekrarlamalı bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor, Maquette. Oyunda içine gireceğiniz dünyanın kuralları, bir hayli farklı olacak. Bazı bulmacaların çözümü ise dünyayı bükmekten ve diyaroma manzarasını değiştirmek gibi farklı yöntemlerden geçiyor.

3- Remnant from the Ashes

Dünya, başka bir boyuttan gelen kadim bir kötülük yüzünden kaosa girdi. İnsanlık hayatta kalmak için mücadele ediyor, ama onların elinde farklı boyutlara ve alternatif gerçekliklere geçit açacak teknoloji var.

Kötülüğün geldiği yerdeki gizemleri açığa çıkarmak, hayatta kalmak adına kaynaklar toplamak ve insanlığın tekrar inşası amacıyla bir yer edinmek için bu geçitlerden geçmelisin.

Remnant: From the Ashes, canavarla dolu kıyamet sonrası bir dünyada geçen hayatta kalmaya dayalı bir üçüncü kişi aksiyon oyunudur. Hayatta kalan son insanlardan biri olarak kendi başına veya en fazla iki hayatta kalanla birlikle ölümcül düşman sürüleri ve reislerle karşılaşarak kaybolanları tekrar kazanmaya çalışacaksın.

Her oynadığında değişen, süper silahlarla, zırhlarla ve her duruma uyum gösterebilen özel modifikasyonları kullanarak savaşabileceğin yüzün üzerinde ölümcül düşman ve yirmi reisle dolu dinamik dünyaları keşfet.

PlayStation Plus (PS Plus) Ne İşe Yarıyor?

PS Plus abonesi olan oyuncular bu aboneliğe özel olarak çevrim içi çok oyunculu oyun oynama, özel indirimlerden faydalanma, her ay ücretsiz oyun elde etme gibi pek çok ayrıcalığa sahip oluyor.

PlayStation 4 ile birlikte çevrim içi oyunların oynanması PS Plus aboneliğine bağlı olarak gerçekleştiğinden çevrim içi oyun oynamak isteyen oyuncuların bu aboneliğe sahip olması gerekiyor.

Bununla birlikte abonelerin büyük ve özel indirimlerden faydalanma fırsatları da bulunuyor. Bu fırsatlar ve indirimler oyunlarda, eklentilerde ve ön siparişlerde geçerli oluyor.

Son olarak hepinizin de bildiği gibi her ay indirebileceğiniz iki adet PS4 oyununu da bu abonelikle birlikte elde etmiş oluyorsunuz. Bu oyunlara abone olduğunuz süreç boyunca erişebilmeniz mümkün.

Exit mobile version