PS Plus Kasım 2021 Oyunları Duyuruldu

Knockout City, Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning ve dahası...

PS Plus Kasım 2021 oyunları duyuruldu. Sony tarafından yapılan açıklama ile aktif abonelerin, 2 Kasım 2021 tarihi itibarıyla oynamaya başlayacakları oyunlar netlik kazandı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Sony PlayStation PC Markası Hamlesinde Bulundu


Geçtiğimiz ay olduğu gibi bu ay da Fransız oyun sitesi Dealabs tarafından yeni PS Plus oyunları sızdırılmıştı. Resmi açıklama ise yine fazla gecikmedi ve PS Plus Kasım 2021 oyunları belli oldu. Önümüzdeki ay içerisinde PlayStation 4 ve PlayStation 5 kullanıcılarına verilecek olan oyunlar Knockout City, First Class Trouble ve Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning olacak. Ayrıca PlayStation VR kullanıcıları için de The Persistence, The Walking Dead: Saints & Sinners ve Until You Fall oyunları sunulacak.

PS Plus Kasım 2021 Oyunları Hangileri Olacak?

PS Plus Knockout City

2 Kasım 2021 Salı günü itibarıyla indirmeye açılacak bu oyunlardan PlayStation 4 için olanlar, geriye uyumluluk desteği sayesinde PlayStation 5 üzerinde de oynanabilecek. Haliyle yeni nesil konsol kullanıcıları, toplamda üç oyuna erişim sağlayabilecekler.

First Class Trouble (PS4 ve PS5)

Parti oyunu olan First Class Trouble, altı oyuncu ile oynanıyor. Çevrimiçi olarak lüks bir uzay gemisine binecek olan oyunculardan dördü Resident olarak seçilecek. Hedefleri ise kooperatif olarak çalışıp, geminin kalbindeki yapay zekayı durduracaklar. Diğer iki oyuncu ise buna engel olabilmek için ellerinden geleni yapmak için mücadele verecekler.

Knockout City (PS4 ve PS5)

Takım tabanlı oynanan Knockout City, büyük bir rekabet ortamı sunuyor. Karakterinizi özelleştirip takımınızı kurduktan sonra, koordineli çalışma ile harita üzerindeki toplar ile rakiplerinizi saf dışı bırakmaya çalışacaksınız.

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning (PS4)

Amalur’un, hayat dolu şehir Rathir’den Dalentarth’ın uçsuz bucaksız topraklarına ve Brigand Hall Caverns’ın amansız zindanlarına kadar uzanan sırlarını keşfedin. Şiddetli bir savaşın parçaladığı bir dünyayı kurtarın ve ölümün pençelerinden geri dönen ilk savaşçı olarak ölümsüzlüğün anahtarlarını elinizde tutun.

The Persistence (PS VR)

2521 yılında geçen bir konunun işlendiği oyunda, mürettebatının dehşet verici yaratıklara dönüştüğü lanetli bir koloni gemisinde hayatta kalmaya çalışacaksınız. Güvenlik memuru Zimri Eder’in bir klonu rolünde olacağınız The Persistence’da, gemi boyunca dolaşacak, sistemleri tamir edecek ve gemiyi yok oluştan kurtarmanız gerekecek. Senaryo boyunca kaynak toplayıp yeteneklerinizi geliştirebiliyor ve silah mühimmatı oluşturabiliyorsunuz.

The Walking Dead: Saints & Sinners – Standart Edition (PS VR)

The Walking Dead evreninde geçen oyunda, yürüyen ölülerin istila ettiği New Orleans harabeleri boyunca ilerleyeceksiniz. Her gün hayatta kalabilmek için de savaşacak veya gizli gizli hareket edecek ve işinize yarayan eşyaları toplayacaksınız.

Dost veya düşman olacağınız topluluklar ve tek başına hayatta kalanlar ile karşılaşacaksınız. Diğerlerine yardım etmenin veya ihtiyacınız olanı zorla almanın sonuçları olacak.

Until You Fall (PS VR)

Kılıçlar ile çatışmalar yapacağınız Until You Fall oyununda, neon ortamlarda büyü kaynaştırılmış ucubeler ile savaşacaksınız.

PlayStation Plus (PS Plus) Ne İşe Yarıyor?

PS Plus abonesi olan oyuncular bu aboneliğe özel olarak çevrim içi çok oyunculu oyun oynama, özel indirimlerden faydalanma, her ay ücretsiz oyun elde etme gibi pek çok ayrıcalığa sahip oluyor.

PlayStation 4 ile birlikte çevrim içi oyunların oynanması PS Plus aboneliğine bağlı olarak gerçekleştiğinden çevrim içi oyun oynamak isteyen oyuncuların bu aboneliğe sahip olması gerekiyor. Bu fırsatlar ve indirimler oyunlarda, eklentilerde ve ön siparişlerde geçerli oluyor.

Böylece her ay iki adet PS4 oyununu da bu abonelikle birlikte kütüphanenize ekliyorsunuz. Bu oyunlara abone olduğunuz süreç boyunca erişebilmeniz mümkün.

Exit mobile version